Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan fogyjak le?

Mit tegyek? Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Ha elkezdek egy diétát csinálom egy ideig kitartóan, szorgalmasan, de utána már nem bírom tovább és elkezdek nagyon sokat enni. Szerintem kényszeres evésben szenvedek. Addig tömöm magamba a kaját ameddig rosszul nem leszek tőle. Attól tudnék fogyni, ha normálisan ennék, de mellette minden nap legalább 40 percet sportolnék? Pl.Zumba, kocogás, Rubint Réka tonái?
2011. nov. 30. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, tudnál. Szerintem nem vagy kényszeres evő, csak szimplán éhes a sok koplalástól.
2011. nov. 30. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan diétát válassz, ahol normálisan ehetsz (nyilván mértékkel). Ha nagyon koplalsz, gyorsabban fogysz majd ugyan, viszont szerintem egy idő után annál jobban kívánod majd a normális kaját meg hogy rendesen egyél.

Én egyszer kaptam egy könyvet, a címe az, hogy Murci Módszer. A fickó, aki írta, állítólag rengeteget fogyott ezzel a módszerrel és tartja a súlyát. Elolvastam, nekem jónak tűnt; hasonló módszerrel fogytam én is egy csomót.

Kitartás!

2011. nov. 30. 15:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak üzenem, hogy nem koplalok, hanem kényszeres evő vagyok, és ameddig nem tudod meg, hogy ez mennyire rossz, addig ne bocsátkozz ilyen feltételezésekbe. 2. Válaszoló válaszát köszönöm! Utánanézek.
2011. dec. 1. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!