Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 cm és 84 kg vagyok hogy...

155 cm és 84 kg vagyok hogy fogyak le? és 16 évves lány?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 11:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszöönöm a válaszokat de itt nincs olyan lehetőség amiket mondtatok:((
2011. dec. 2. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
mit írtak/tunk? egyél naponta 5x, normális kaját és fogyáshoz megfelelő mennyiséget, és eddz. ezek közül mi nincs? kaja vagy szoba ahol edzhetsz? mert otthon is lehet erősíteni például.
2011. dec. 2. 20:25
 13/18 Manka68 válasza:

Szia!

A kommentjeidből úgy látom, kifogásokat keresel. Ez nem jó, amíg el nem döntöd magadban, hogy márpedig le fogsz fogyni, addig nem lesz belőle semmi.

Szerintem először gondold végig, mikor kezdtél hízni, és miért.

Tűzz ki magad elé egy célt, hogy hány kiló szeretnél lenni.

Írd össze, hogy mit eszel egy nap. Azt is, milyen mennyiségben. Ne felejtsd ki a nasikat sem.

Nem csak az számít, hogy mennyit eszünk, sokkal fontosabb, hogy mit. Lehet, hogy nem eszel sokat, de az olyan energiabomba, hogy hízol tőle.

Én is 155cm vagyok, sajnos el kell fogadnunk, hogy ezzel a magassággal jóval kevesebb energiabevitelre van szükségünk, mint az átlagnak.

Ha gondolod, küldd el nekem, mit eszel egy nap, és megmondom, mit nem csinálsz jól.

2011. dec. 3. 06:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a sz_revest (cukor, szenhidrat, junkfood), es mozogj tobbet. Ilyen egyszeru. Nincsenek trukkok, rovidebb utak, csinalni kell. Tovabba nezd meg ennek a tagnak blogjat: [link] . Tudom, hogy eleg f_szkalap a stilusat tekintve, de fogyni, azt lehet, ha koveted, amit mond.

Ilyeneket meg ne fogadj meg:

"s ba.szd ki a pic.sába a tényt, hogy sport mellett is lehet zsíros egy ember, ha úgy eszik."

Tovabba nem hiszem, hogy nincs lehetoseged tobbszor kevesebbet enni, es sokat mozogni. Futni barhol lehet. Probald ki a Fegyencedzest, ahhoz se kell semmi, csak fal, rud, es pad, meg esetleg nehany labda.

Es egyel tobbszor. Ha nem kivanod, az is annak a jele, hogy le van lassulva az anyagcsered, meg kell eroltetni.

2011. dec. 3. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:
az idézett mondatot teljes mértékben iróniából írtam.
2011. dec. 3. 12:53
 16/18 anonim válasza:
Pajzsmirígy alulműködés is okozhat kóros hízást.Meg kellene vizsgáltatni.
2011. dec. 5. 16:47
 17/18 anonim válasza:

Nyilván nem úgy értettem, hogy ne törődjön az evéssel, és csak Spinre járjon, de tök mindegy...

A kérdezőnek írnám még, hogy az is segíthet, hogy húzol 1 vonalat, hogy napi 2000 kalóriánál többet nem eszel. Én anno 1500-al csináltam. Mindig felírtam, hogy kb. mennyit ettem. Ez a másik leghatásosabb, ha nem sikerül a napi 5x kaját összehozni.

2012. jan. 16. 10:28
 18/18 anonim válasza:
tavaszra télleg lekellene dobni pár kilót :$:( (én is hasonlósziutba vagyoK/:( ...
2012. febr. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!