Mutatnátok nekem olyan aerobic videót, amit ha napi 3szor megcsinálok használni fog?
Ez az óvodás amit te csinálsz :) Engem meg így ismeretlenül ne idiótázz le,fogalmad sincs rólam!!!!És nem kell kommentet küldened sem :)
De nagy az isten állatkertje :)
Egy az nem is a kérdésemre válaszoltál :) Nem tudod mire van ez az oldal esetleg ? :) Na tipli van.
Ja és ha hiszed ha nem,1hónap Rubint Réka tornával izmosodtam hűűűű aztaaa akkora idióta vagyok úristeeen :D
nem. nem azért vagy idióta, mert 1 hónapig rékáztál, hanem mert azt hiszed így megy az izmosodás.
és mert még mindég nem esett le hogy miről írok :/
ami veled történt, az a "kezdő szindróma". elkezdted használni az izmaidat, és több glikogént tartalékolnak. ezt érzékeled te izmosodásnak, ennyi.
még mindég úgy gondolod nincs igazam? mert eddig mindent megmagyaráztam amit kérdeztél, a kérdésedre olyasmi volt a válaszom, hogy amíg nem értesz az edzéshez, addig nem fog különösebben használni. és ez nagyjából korrekt állítás is, bár előrébb jutnánk ha végre leírnád mire szeretnéd használni az edzést, mert azt már tudjuk, hogy izmosabb nem leszel tőle.
mert a kis izmossághoz elég pár hét vagy hónap? :)
én beszélek testépítőkkel, nem tudom Te neked milyen információid vannak a témában, én ezért mondom neked, hogy kis ellenállású edzéstől, baromi sok zabálás nélkül egyszerűen évek alatt sem fog felugrani a lábadra egy rakat izom. ehhez még vegyük hozzá a hormonrendszeredet..
amit linkeltem videón a csaj mondjuk sportos. feltételezem normálisa eszik, tehát elég fehérjét visz be, és elég edzett is, továbbá feltételezem tart pihenőnapokat is. és mi a nagy eredménye? hát ha évek óta így is él, de nem lett egy kigyúrt amazon..
Andizsuzsi
ha nem tévedek, szilikonnal azért könnyebb.. de lehet természetes. szerintem nem.
Kérdező
jah, ha már ilyen házi edzés nőknek akkor valami ilyesmi. jól csinálja, bár nem sok RR gyakorlathoz tudom hasonlítani, amiket láttam annál mondjuk jobbnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!