Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha megcsinálok napi 100...

Ha megcsinálok napi 100 felülést, fogyhatok a hasamból, vagy azzal csak az izmot gyarapítom?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A felülés nem fogyaszt.
2011. júl. 21. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Fogyni nem fogsz.

Diéta nélkül nincs fogyás.

Lokális zsírégetés meg nincs.

2011. júl. 21. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát az az igazság ,hogy igen is meg nem is mert az izomzatod fejlődik ,de a zsír lassan ég el ,de ha mást is csinálsz pl fekvő hátizom stb.akkor a további zsírok elégnek és nem rakódnak le tovább,egyszóval nem elég csak hasra még ha hasadat is akarpd fogyasztani akkor sem

amúgy fiú vagy vagy lány? fontos

2011. júl. 21. 22:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem írni, diétázok, és ezen kívül megcsinálom edzésnek a Czanik Balázs féle aerobikot. És lány vagyok 17 éves.
2011. júl. 21. 22:40
 5/12 anonim válasza:
helyi zsírégetés nincs, mindegy melyik izmot mozgatod. Legjobban akkor fogyhatsz ha minden izmot megmozgatsz, minél többször. Fogyáshoz még1 tipp: minden nap egy kevés jó minőségű zsír. (magyarán nem margarin, meg napraforgóolaj, hanem kevés szalonna, vagy hasonló). Ha érdelek a magyarázat írj pü-t.
2011. júl. 21. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
akkor neked könnyebb ügyed van mert férfiaknak általában a hasán rakódik le zsír a nőknek a combon,és jól teszed az erobik-ot szerintem úgy már rendben lesz ,ha minden izmot rendesen megmozgatsz
2011. júl. 21. 22:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg persze futni is eljárok, sétálni, biciklizni, amihez kedvem van :) De ez a Capoeira aerobik nagyon bejön :)
2011. júl. 21. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
hát igen a sport is jó:D kitartás mert lehet nem fog jelentkezni azonnal az eredmény
2011. júl. 21. 22:54
 9/12 anonim válasza:
Ne haragudj az offért,kedves kérdező,de megkérdezhetem,hogy hol tudsz ilyen aerobikot végezni?van fenn neten vmi letölthető videó,ami alapján lehetne ezeket csinálni?Ha tudsz küldj linket:)köszi
2011. júl. 21. 22:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Szia, egy torrent oldalról szedtem le. 3 dvd-je is vagy, állítólag nagyon hatásos, és tényleg megmozgat. :) Linket nem tudok mert egy meghívós torrent oldalról szedtem le, de ha beírod egy keresőbe, hogy Czanik Balázs Capoeira Aerobik, biztos kiad valami használhatót,de én is utánanézek :)
2011. júl. 21. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!