Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mutatnátok nekem olyan aerobic...

Mutatnátok nekem olyan aerobic videót, amit ha napi 3szor megcsinálok használni fog?

Figyelt kérdés
Mellette fogyózom, -10-15kg a cél.Nagyon fontos lenne.Olyan videókat találok,amik jobban csak a combat erősítik és félek izmos leszek.
2011. nov. 25. 06:19
1 2
 1/18 anonim válasza:
Hogyha mozogsz(tornázol mellette)a fogyókúra mellett az azért jó,mert akkor nem fog lógni a bőröd!Magyarul hogyha leadsz 10-15 kg-t..az elég sok és ha nem mozognál mellette(nem "izmosítanád" magad),akkor eléggé lógna a bőröd:)
2011. nov. 25. 07:17
 2/18 anonim válasza:

Első vagyok.

http://www.youtube.com/watch?v=UvyOx_lbLmc&feature=related

Ezzel mindent megmozgasz,és napi 3x ha csinálod,akkor sem sok időt vesz el:)

2011. nov. 25. 07:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Napi 3-szor nem sok idő nem fog használni. Kétnaponta 1 óra, esetleg másfél. Ha nagyon sürgős, akkor naponta 1 óra, de jobb, ha az izmoknak van "szabadnapja", főleg az elején.
2011. nov. 25. 10:25
 4/18 anonim ***** válasza:
Naponta egyszer csináltam meg a Norbi fitness kickbox 1000 kalóriás kazettát. Az olyan 35-40 perc. Mellette diétáztam, 4 hónap alatt ment le a 15 kg.
2011. nov. 25. 11:19
 5/18 anonim ***** válasza:

"csak a combat erősítik és félek izmos leszek."

Na ettől ne félj,nehogy azt hidd hogy az olyan könnyen megy! XD

2011. nov. 25. 12:32
 6/18 anonim ***** válasza:
félsz izmos leszel. magyarul lövésed sincs semmiről, hanem mész a hiedelmeid szerint. így esélyed sincs :D
2011. nov. 25. 12:48
 7/18 A kérdező kommentje:

Igen is ha 4hónapon keresztül minden egyes nap 1 óra hosszát csinálom,izmosodni fogok.Nem kell engem kioktatni,nem kértem :) Van segítségem is.

Aki a kérdésre válaszolt,annak köszönöm szépen :)

A videót még nem néztem meg,de ha túl rövid akkor egy nap 3x3-at csinálok belöle.

2011. nov. 25. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
5%

értsd már meg (fogd fel) hogy ha minden nap terhelésnek teszel ki egy izmot, akkor max túledzed, de nem fogsz elérni növekedést! honnan a fenéből veszed, ki volt az az állat idióta senki, aki azt mondta, hogy 1. normális étkezések nélkül, 2. nagy ellenállású edzés nélkül 3. ha már normális edzés van, akkor megfelelő pihenés nélkül neked érdemben fejlődni fog az izomzatod? MONDD!

és akkor még engem szól le, amikor azt hiszi a semmi kis edzésétől majd izmos lába lesz, ez tudod mekkora idiótaság? NEM LESZ AZ! egyszerűen fogalmad sincs mennyi munka kell az izomépítéshez, te meg itt attól tartasz hogy hip-hop izmos leszel. ez az óvodás szint kérem szépen, amikor abszolút irracionális félelmeink lesznek. jó hogy nem attól félsz, hogy olyan erős leszel, hogy kibillented pályájáról a Földet. hagyjuk már a hülyeséget..

leírtam, hogy amíg ennyi hozzáértésed van edzéselmélethez, addig nincs esélyed változtatni. ezt tényként igyekeztem közölni, így már tudod, hogy tanulnod kéne sokat. mert nem úgy mennek a dolgok, hogy végigtornáz az ember egy videót, és akkor az pár hónap múlva használ. mégis mit vársz, mit fog használni? lefogysz tőle? vagy hirtelen egészséges leszel?

ezek tök szép célok, de ha így állsz hozzá akkor bele fogsz bukni, és ezt nem akarom neked. ha már edzésre kész vagy, akkor tedd rendbe az étrendedet, és meglásd simán eléred amit szeretnél :)

2011. nov. 25. 14:30
 9/18 Andizsuzsi ***** válasza:
Aczél! Látom nem szegte kedved a ma délelőtti támadás:) Egyébként tényleg, mit kell mozognia annak, aki rendbeteszi az étkezését, és mellette mozogni is szeretne? Úgy, hogy ne legyen lötty, narancsbőrős, lógó hasú stb?
2011. nov. 25. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:

nem szegte kedvem? viccelsz? imádom az olyan idiótákat.

egyébként nem tudom mit kell. amit szeretsz. én azért ajánlok küzdősportokat és harcművészeteket, mert 1. természetes módon jár velük egy teljes testes erősítés. ez az edzések szerves részét képezik. 2. különösen jól megmozgatják a lábat, a legnagyobb izmokat (comb, fenék). 3. edzése válogatja, de lehetőséget biztosítanak kardió és intervallumos jellegű mozgásra.

emellett élezik a reflexeket, mozgáskoordinációt, a szellemnek is jót tehetnek.

én mondjuk erre esküszöm. de konditeremben is lehet jó edzéseket csinálni, sőt ha valaki szereti és eljár rendszeresen futni, otthon meg erősít mellette azzal is nagyon sokat tesz az egészségéért. de nem véletlenül szokták mondani milyen jó az úszás is.

valaki meg ilyen csoportos fittness edzéseken találja meg a helyét és a motivációját, az is jó ha tudja csinálni. illetve pl. itt Kérdező vélhetően felkészült otthoni edzésre, ha rendszeresen csinálja az ember és nem olyan gyakorlatokról van szó, aminél egy edző figyelme fontos a helyes kivitelezés miatt, akkor ez is hasznos lehet. szerintem cél kérdése kinek mi a jó. én el is járok edzeni, mert sokat tudok tanulni. meg éppen ez érdekel is. ha nem érdekelne, akkor már csak itthon fejleszteném magam, egészség szempontjából ez is megtenné.

2011. nov. 25. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!