Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 9napig semmi szilardat nem...

Ha 9napig semmi szilardat nem eszem csak iszom akkor mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
viz,zoldtea,gyumolcsle + sport? es ha utana se kezdek zabalni?
2011. nov. 19. 16:44
1 2
 1/19 Mila11 válasza:

baromságot tennél!

nyilván fogynál, persze ha mellette valóban sprotolnál még össze is esnél vagy még rosszabb!

ráadásul semmi értelme nem lenne, mert ahogy normálisan ennél vissza is jönne minden.

nem az a fogyás ha nem eszel!

az a fogyás ha odafigyelsz mit eszel, mikor és mennyit

kezdetnek kerüld a kenyeret és ne egyél mondjuk este 17 után

de addig normálisan reggeli, ebéd

nyilván ne süteményeket tolj magadba addig se

2011. nov. 19. 16:52
 2/19 A kérdező kommentje:
oke,en is tudom fogytam is -20 kg ezzel a modeszerrel de meg nem vagyok megelegedve magammal
2011. nov. 19. 16:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel lemehet pár kiló (kb. 3-4), de emellett nem fogsz tudni teljesíteni suliban/melóban. Plusz, ha utána változtatsz, és megint elkezdesz rendesebben kajálni (nem durván, csak a normálishoz jobban közelállón), akkor rögtön vissza is megy.
2011. nov. 19. 17:06
 4/19 Mila11 válasza:

-20 kg ?

mennyi ideig nem ettél?

és mennyit szeretnél még? vagy visszajött a 20?

2011. nov. 19. 17:07
 5/19 A kérdező kommentje:
-20kg sporttal,egeszseges eletmoddal (eletmod valtoztatassal ment le) marcius ota vagy tobb de et inkabb nem is kiloba mondanam mert nem merem magam csak pl 146 volt a csipom marciusban mostmeg 116 de masok mar modtak hogy uristen,mennyit fogytal meg egyszer vki egjegyezte h minimum 20 kg ment le (de szerintem nem mert erzem hgy izmosodtam)
2011. nov. 19. 17:11
 6/19 anonim ***** válasza:
csak viz kimenni a testedbol a zsir ugyanúgy ott marad..de 9nap alatt meg ebben se vagyok biztos..nekem egy honapba telt 10kg es az is csupan csak viz volt..szerintem egyel inkabb rendesen, csak eppenséggel tarts merteket..
2011. nov. 19. 17:13
 7/19 A kérdező kommentje:
es nem jott vissza ,csak mostanaban elegedetlen vagyok magammal egyfolytaba tukor elott allok es magamat neegetem stb., multkor nem ettem 3 napig ,elajultam,mostmeg nem tudok annyira sokat enni ami nem is rossz...de elobb olvastam anorexiaval kapcsolatos dolgokat es inkabb eszem azert
2011. nov. 19. 17:13
 8/19 Mila11 válasza:

ok most nem is a kilók érdekesek, de akkor nem csak a folyadékkal ment le

mert most nem arról írtál, ha bejött a sport + egészséges étrend mi a kérdés? :)

2011. nov. 19. 17:15
 9/19 anonim ***** válasza:

az hogy átváltottál egészségesebb életmódra sehol sem találkozik ezzel az éhezős tervvel.

de persze, fogynál. sokszor le lett írva, kiürülne a bélcsatornád, a szénhidrát raktáraid és a megkötött víz, aztán mivel semmi fehérjét, gyakorlatilag semmi tápanyagot nem eszel, és az energiamérleged is a nullához közelít, elkezdené a tested raktározni a zsírt, és izomból élni. kur.vajó lenne.

és ha utána nem zabálsz, akkor is zsírosodni fogsz, mert ha csak 500kcal-nyi gyümölcsöt megeszel, azt mindet zsírba fogod tenni, közben továbbra is fenn fog állni az izom vesztés.

hosszabb idő alatt átáll a szervezet fehérjetakarékosságra és zsírbontésra nagyobb mértékben, de addigra már elég nagy veszteségek történtek, és rohadtul nem fogsz mellette még sportolni is.

2011. nov. 19. 17:17
 10/19 anonim ***** válasza:
"Ha nem isztok csak esztek, kövérek lesztek!"
2011. nov. 19. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!