Mennyi idő alatt fogyhatok le szerintetek?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok 156 centi magas és 73 kg. már fogytam 11 kilót.De még hátravan legalább 15 kg fogyás.napi 1300-1400 kalóriát eszek .Egyik nap Tatarek Rezső féle 60perces tornát végzem másik nap Rubint Réka 40perces edzését plusz 20perc hasizmot(persze nem tudok még annyit megcsinálni a feladatokból mint ők de már fejlődök).Szerintetek mennyi idő kell még ahhoz hogy lemenjen az a 15kiló?2011. nov. 15. 12:39
1/2 anonim válasza:
A mozgást nagyon jól csinálod szerintem. De mit eszel? erről nem írtál egy szót sem, pedig fontos lenne.
2/2 A kérdező kommentje:
Zöldséget, gyümölcsöt, tojást, csirkemellet.nem használok cukrot, fehér lisztet. A fehér kenyeret lecseréltem Graham-kenyérre/tejleskiőrlésűre (attól függ mi van a boltban)Hétvégente egyszer-kétszer iszok házi tejet.Ha nagyon megkívánom és belefér a napi kalóriába választok egy csokit is.De eddig csak 1x volt ilyen.:-)Azt hiszem ennyi.
2011. nov. 17. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!