Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is úgy vettétek észre,...

Ti is úgy vettétek észre, hogy a családotok a legnagyobb ellenségetek az életmódváltásban?

Figyelt kérdés
10 éve nem eszek finomított lisztet, és cukrot. A család azóta utál, megvet, kigúnyol, pedig sokan küzdenek elhízással, és cukorbetegséggel. Nem értem, miért kell bántani azt, aki nem siránkozik, hanem tettekkel képes javítani az életén. Az biztos, hogy kemény, erős személyiségnek kell lenni annak, aki állni akarja a sarat egy családi összejövetelen. Nem is csodálom, hogy sokan nem tudnak lefogyni, azért nem mindenki bírja a "na csak a mami, papi kedvéért, meg ettől nem fogsz elhízni, és a kettő helyett kell enned" hülye beszólásokat. Nektek is ilyen tapasztalataitok vannak, vagy csak az én családom ilyen fafejűek, és szemellenzősek ennyi év után is?
2011. nov. 18. 07:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó!

Ne csüggedj te se, nagyon jó úton vagy. A fehér lisztre, és a fehér cukorra a szervezetnek semmi szüksége, akármennyire is állítják mások. Egyrészt mert mesterségesen készített anyag (sehol nem tudod leszüretelni, meg megtermelni egyiket sem, csak a gyárak állítják elő nekünk), másrészt a szervezet inzulinháztartását erőteljesen felborítja, de szerintem ezeket tudod. Nem szeretek ilyenekkel példálózni, de rengeteg nem iparosodott ország van még a földön, ahol hírből sem ismerik se a cukrot, se a lisztet, és érdekes módon ott is élnek emberek, azzal a különbséggel, hogy ritkaságszámba megy a diabétesz, és az elhízás, ami itt népbetegség. Diabétesz, érrendszeri problémák, elhízás, már mind megvan a családban nem kell várni rá sajnos, főleg a szüleim miatt aggódom, nagyon szeretném, ha lefogynának, félek, hogy őket is hamar el fogom veszíteni, mint más rokonaimat. (Értem nem kell mindenkinek 80-90 évig élni, de azért az 50 évet azért kevésnek érzem.) :(

2011. nov. 18. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondják, hogy jó vagyok így, pedig van mit leadni még... 14 kg-ot szeretnék még fogyni.

170/68 kb.

27 L

2011. nov. 18. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!