Ti is úgy vettétek észre, hogy a családotok a legnagyobb ellenségetek az életmódváltásban?
Szia Utolsó!
Ne csüggedj te se, nagyon jó úton vagy. A fehér lisztre, és a fehér cukorra a szervezetnek semmi szüksége, akármennyire is állítják mások. Egyrészt mert mesterségesen készített anyag (sehol nem tudod leszüretelni, meg megtermelni egyiket sem, csak a gyárak állítják elő nekünk), másrészt a szervezet inzulinháztartását erőteljesen felborítja, de szerintem ezeket tudod. Nem szeretek ilyenekkel példálózni, de rengeteg nem iparosodott ország van még a földön, ahol hírből sem ismerik se a cukrot, se a lisztet, és érdekes módon ott is élnek emberek, azzal a különbséggel, hogy ritkaságszámba megy a diabétesz, és az elhízás, ami itt népbetegség. Diabétesz, érrendszeri problémák, elhízás, már mind megvan a családban nem kell várni rá sajnos, főleg a szüleim miatt aggódom, nagyon szeretném, ha lefogynának, félek, hogy őket is hamar el fogom veszíteni, mint más rokonaimat. (Értem nem kell mindenkinek 80-90 évig élni, de azért az 50 évet azért kevésnek érzem.) :(
Nekem is azt mondják, hogy jó vagyok így, pedig van mit leadni még... 14 kg-ot szeretnék még fogyni.
170/68 kb.
27 L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!