Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék. Ha betartom...

Fogyni szeretnék. Ha betartom a leírottakat akkor lesz látható eredménye?

Figyelt kérdés

167 cm magas és 75 kg, 18 éves lány vagyok. Már nagyon bánt, hogy nem tudok elmenni a barátaimmal strandra mert gátlásos vagyok, és nemtom milyen fürdőruhát vehetnék fel az alkatomhoz! :(

Ha betartom a leírottakat akkor lesz látható eredménye?

-Reggeli: gyümölcs v. müzli

-Ebéd: az eddigi adagok fele (persze ügyelve arra h ne legyen zsíros, cukros dolog)

-Vacsora: gyümölcs v. müzli v. saláta v. joghurt v. kefír

-sok folyadék (víz..semmi cukros dolog!)

-30 perc szobabiciklizés / nap

-30 perc torna(dvd-re) / nap

Ezzel elérhetek valamit szerintetek? Vagy jobban járnék a 90 napos diétával?

2009. máj. 10. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Kis finomítással igen.

Reggeli: müzlit ne egyél, ugyan egészséges, de fogyókúránál nem ajánlott

Ebéd: nem tudom, hogy eddig milyen adagokat ettél, arra mindenképp ügyelj, hogy ne lakj jól teljesen ebédnél és lassan egyél. Nézd meg, hogy mit eszel, pl. a rántott húsról vedd le a bundát és csak legfeljebb egy nagyon kevés kenyeret, zsemlét egyél (a legjobb, ha ezeket a szénhidrátos dolgokat teljesen hanyagolod).

Vacsora: 5 órakor vacsorázzál, ne később! Lefekvés előtt legalább 4-5 órával egyél utoljára. (Illetve vacsorára főleg ne egyél müzlit!)

Ha le akarsz fogyni, akkor messzire kerülj el mindenféle édességet, cukros üdítőt.

2009. máj. 10. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
én is ezt csinálom (evés szempontjábol) énis vacsorára eszek müzlit és már meg szoktam ezt szerintem ez nem baj mert régebben ilyenkor csokikat este chipseket ettem kolát ittam ennyi had maradjon már meg nem szabad teljesen elvoni az édeséget és a cukros dolgokat (pl müzli) mert akkor késöbb ha visszaálsz ezekre a dolgokra akkor több kilo jön fel mint ami lement nem igy van???
2009. máj. 10. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálad sem látom a fehérjebevitelt!

A fehérje az izmok építőköve nem a zsíré szóval sovány húsokat iktass be minél többet, mert különben az izomzatodat bontod le és löttyedt leszel.

2009. máj. 10. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

30 perc szobabiciklinél épphogy beindul a zsírégetés, ezt próbáld növelni.

Naponta 5x próbálj meg enni és nem 3x.

A vacsira gyümölcs nagyon gáááz! Vacsira ne egyél gyümit és már délután se!

Vacsira csirkemell nyers zöldséggel!!

2009. máj. 10. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
mér baj hogy pl almát eszik? én azt szoktam (nem mindig)
2009. máj. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!