Fogyni szeretnék. Ha betartom a leírottakat akkor lesz látható eredménye?
167 cm magas és 75 kg, 18 éves lány vagyok. Már nagyon bánt, hogy nem tudok elmenni a barátaimmal strandra mert gátlásos vagyok, és nemtom milyen fürdőruhát vehetnék fel az alkatomhoz! :(
Ha betartom a leírottakat akkor lesz látható eredménye?
-Reggeli: gyümölcs v. müzli
-Ebéd: az eddigi adagok fele (persze ügyelve arra h ne legyen zsíros, cukros dolog)
-Vacsora: gyümölcs v. müzli v. saláta v. joghurt v. kefír
-sok folyadék (víz..semmi cukros dolog!)
-30 perc szobabiciklizés / nap
-30 perc torna(dvd-re) / nap
Ezzel elérhetek valamit szerintetek? Vagy jobban járnék a 90 napos diétával?
Kis finomítással igen.
Reggeli: müzlit ne egyél, ugyan egészséges, de fogyókúránál nem ajánlott
Ebéd: nem tudom, hogy eddig milyen adagokat ettél, arra mindenképp ügyelj, hogy ne lakj jól teljesen ebédnél és lassan egyél. Nézd meg, hogy mit eszel, pl. a rántott húsról vedd le a bundát és csak legfeljebb egy nagyon kevés kenyeret, zsemlét egyél (a legjobb, ha ezeket a szénhidrátos dolgokat teljesen hanyagolod).
Vacsora: 5 órakor vacsorázzál, ne később! Lefekvés előtt legalább 4-5 órával egyél utoljára. (Illetve vacsorára főleg ne egyél müzlit!)
Ha le akarsz fogyni, akkor messzire kerülj el mindenféle édességet, cukros üdítőt.
Nálad sem látom a fehérjebevitelt!
A fehérje az izmok építőköve nem a zsíré szóval sovány húsokat iktass be minél többet, mert különben az izomzatodat bontod le és löttyedt leszel.
30 perc szobabiciklinél épphogy beindul a zsírégetés, ezt próbáld növelni.
Naponta 5x próbálj meg enni és nem 3x.
A vacsira gyümölcs nagyon gáááz! Vacsira ne egyél gyümit és már délután se!
Vacsira csirkemell nyers zöldséggel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!