Lestat_626 kérdése:
Ma kb. hány kalóriát ettem? Ez jó? 18/L
Figyelt kérdés
Reggeli: egy tál müzli.
Ebéd: 2 csirkecomb+tészta (pörkölt)
Vacsora: 2 birsalma
2011. nov. 5. 16:47
2/10 anonim válasza:
kb 1000, ha nem ittál hozzájuk semmit.
3/10 A kérdező kommentje:
Jóhogy ittam. :D Mentes ásványvizet.
2011. nov. 5. 17:39
4/10 anonim válasza:
sejtettem hogy ittál lányom, csak azt próbáltam egy választékosabb expresszióval kommunikálni feléd, hogy 'az italt kivéve'. Mert nem mindegy hogy kóla vagy víz, ugye...
5/10 anonim válasza:
igen, 1000kcal akár meg is lehet. ez így egy aktív ember számára elég éhhalálos mennyiség.
6/10 anonim válasza:
Nem kell ám túlzásokba esni előzők :)
Szerintem ez elég, bár nem írtad h milyen műzli, ilyen cukrozott sz*r, vagy sima 4 gabonás mazsolával+tejjel?
Reggeli: 400 kalória
Ebéd: 500 kalória ---salátát nem ettél hozzá?
vacsi: 100 kalória.
Ihattál volna kis tejet, natúr joghurtot és még egy pár gyümölcsöt, amúgy fogyónak pont elég ez!
7/10 anonim válasza:
fogyás alatt elég az alapanyagcsere alatti élelmiszer mennyiség? írj még újat, mert ma különösen fogékony hangulatban vagyok tanulásra!
8/10 anonim válasza:
1000 kalória pont elég fogyónak, az nagyon okos. És mennyit eszik, ha nem fogyózik? 1200 kalóriát?
9/10 anonim válasza:
egy afrikai éhező, talán. de egy élő, aktív ember 18 évesen ne hogy már 1200kcal-lal tudjon élni, és a tömegét tartani..
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális stílusú válaszokat! :)
2011. nov. 6. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!