Szerintetek 1412kalória nem sok testsúlycsökkentéshez?
Figyelt kérdés
orvosilexion.hu szerint ha fogyni szeretnék 1412kcal kellene bevinnem. Szerintem ez sok, nemgondoljátok?
úgygondolom h ennyivel soha nemfogok lefogyni
16/L 170/52kg
-értelmes válaszokat-
2011. nov. 5. 11:09
1/6 anonim válasza:
az ideális, normális testsúlyod legalján vagy, talán már túl is lépted az egészségeset... nem kell fogynod! ezt 16 évesen tudhatnád...
2/6 anonim válasza:
Neked nem kell fogynod.
Az orvosilexikon az 1412 kcalt kétlem, hogy a kóros soványságot mutató BMI indexxel bíróknak (neked 17.9, 18 alatt kóros) szánta volna.
Még ezzel együtt is lehet, hogy lehet vele fogyni, de ebből a kicsi kezdősúlyból csak nagyon lassan.
3/6 anonim válasza:
nem kell fogynod,már így is túl sovány vagy.
ne legyél anorexiás.
4/6 anonim válasza:
1400kcal nagyon kevés étel, hiába vagy csak 50 kiló.
5/6 anonim válasza:
Ne viccelj, pont hogy vékony vagy! Ne akarj még soványabb lenni, én 167cm és 55 kg vagyok és nem vagyok dagi.
6/6 anonim válasza:
Hát figyi én 1900 mellett fogyok... Neked viszont nem kell fogynod, így lehet, hogy valóban drasztikusan csökkentened kell, hogy a semmiből még lemenjen valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!