Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 1 hónap alatt...

Hogyan fogyjak 1 hónap alatt 20-25 kilót?

Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne!!!!!!
2009. máj. 6. 19:34
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
54%
Nekem miért nem nyúlt meg? ;-)
2009. máj. 8. 19:48
 42/50 anonim ***** válasza:
81%

Mert kamuzol azért... vagy nem is 62 vagy, hanem 162 és kitöltöd a bőröd :) Csak ennyi!

De komolyan, most már nem lehetne abbahagyni?

Megkapta a kislány a válaszait... ha a csodás fogyásotokról akartok írni vagy közlési kényszerben szenvedtek, akkor vezessetek blogot

2009. máj. 8. 19:54
 43/50 anonim ***** válasza:
52%
Nem kamuzok ;-)
2009. máj. 8. 20:32
 44/50 anonim válasza:
100%

1 hónap alatt nem szabad ennyit fogyni. Annak biztos kórház lenne a vége!

Én 3 hónap alatt fogytam 13 kg-ot, de ahhoz is eléggé át kellett alakítanom az életvitelem. Étkezés, mozgás, stb. Nézz körül a neten, vannak olyan diétás programok, amik átalakítják az anyagcserédet, de azokkal sem lehet pikk-pakk fogyni.

A fogyókúra egy elég extrém sport és hatalmas kitartás kell hozzá! Nekem még hátra van 20kg, hogy elérjem a 100kg-t!

33/F

2009. máj. 9. 10:27
 45/50 anonim válasza:
Én a LEVEL diéta +napi 2,5 liter gyógytea + "natúr varázs" nevű teakeverék kapszulával adom le a plusz kilóimat. Ekkor nem mozgok többet, mint szoktam. Nekem egy hónap alatt lement a 10 kg. 25-kg-ot egyszerre nem akarnék leadni, mert a bőr kinyúlik. Két fogyási szakasz között ajánlatos a bőröddel foglalkozni + tornázni. (Vannak jó krémek rá. A lényeg, hogy koffeines legyen. Plusz torna + szauna). Erős fogyókúránáHa nincs többszázezer forintot plasztikára, akkor ne siesd el a kilók leadását, mert az egyszer megnyúlt bőrön csak műtéttel lehet korrigálni.
2009. máj. 12. 10:33
 46/50 anonim válasza:
90%

különben hány éves vagy?

1 hónap alatt nem tudsz leadni ennyit...

én 12 éves vagyok 172 magas és 60 kiló...nekem egy hónap alatt 2 kiló a max.

különben is a szüleim orvosok és megnéztem azon a diagramm szerűn hohy mileyen vagy és ott azt mutatta hogy egész jó csak egy picivel lehetne kevesebb. de ha 20-25 kilót fogynál az már drasztikusan sovány lenne....

ami télleg csúnya látvány...

2009. máj. 12. 19:09
 47/50 anonim válasza:
100%

Sok fiú a vastagabb lányokat szereti...gondolj bele egy csomó csontkollekció mászkál a világban akinek se segge se semmi és lapos mint a Lengyel-alföld...komolyan ilyen akarsz te is lenni?Azt írtad van barátod...szal sztem már most előnyben vagy...és biztos van vm amiért belédszeretett...

most biztos azt hiszed h vm 50 kilós p*csa osztja itt neked az észt,de nem,régen én is vékony voltam de mostmár inkább teltkarcsú...most 80d-s melltartót hordok régebben alig kapram valami xxs-est ...nekem megéri ennyit h ne legyek deszka...

és elárulok még egy titkot...akik piszkálódnak csak elégedetlenek magukkal és így vezetik le...tegyél rá

a napi rendszeres mozgással előbb utóbb elérhetsz pár kilós fogyást+h nagyon nem tudod h kezdj neki akk fordulj nyugodtan a tesitanárhoz,biztos tud pár gyakorlatot ajánlani,de mivel jön a nyár ott vannak a szabadtéri sportok/bicikli,stb.../az úszás pedig mindenkinek megfelelő +nem kell cipelni a súlyt se...utána pedig szauna...inkább legyél feszes és duci mint plöttyedt és még deszka is...

+kerüld a chipszet,csokit cukros üdítőket stb...de ezt magadtól is biztos tudod

én 171 centi vagyok és 63 kiló/+-2/

17/L

2009. máj. 15. 23:24
 48/50 anonim ***** válasza:
72%

ne haragudj meg de csak ajanlani tudok valamit neked a gyorsfogyasra mint mentos

a mai nap volt egy esetunk h egy leanyt hoztunk be 3 honap alatt fogyott 30 kilot dieta es sok sportal. A szive meg volt szokva h mindig 90 kilonak pumpalja a vert es a napokban meretkezett 60 kilo volt de egy kettore el romlott az egeszsege mert mar a szive 60 kilonak pumpalt vert es annyi pumpalt mintha 90 kilo lett volna ugy hogy vigyazz az egeszsegedre

2009. máj. 16. 01:12
 49/50 anonim válasza:
73%
Én annyit mondok hogy én 1 hónap alatt lefogytam 20 kg 98 kg votlam és mostanáig nem jött vissza ez 2007-ben volt csak ittam szinte alig ettem valmit!!!!
2012. szept. 24. 22:03
 50/50 anonim válasza:
Khm..! Ha a diéta mellet tornázol is akkor eredményes lesz a dolog,és nem nyúlik meg a bőröd sem...
2013. nov. 25. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!