Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Csak" sporttal lehet fogyni?

"Csak" sporttal lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja kocogok-futok min. heti 5x 35-40 percet. Előtte egy évig nem sportoltam (mert terhes voltam) és híztam 15 kilót.

Most nem diétázom, csak odafigyelek (nincs nasi, kenyér, és kicsit kevesebb az adag),de eddig nem ment le egy gramm sem. El vagyok keseredve! Persze a futás jótékony hatásait érzem, már nem vagyok annyira löttyedt, "visszatértek" az izmok a lábaimba stb...

Fogyni is fogok majd, vagy ahoz diétáznom is muszáj?

2009. máj. 6. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát fogalmazzunk úgy, hogy nem árt.
2009. máj. 6. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kajamegvonás nem jó ötlet, mert elkezd a test raktározni. Ha azért nem futsz, mert meguntad, akkor csináld, amit én: minden héten más-más sport. Egyszer foci a gyerekekkel, egyszer futás, biciklizés, görkori (nem ciki!), télen jégkori, nyáron úszás.

Próbáld ki! :)

2009. máj. 6. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:

A futással nincs gondom, szeretem, és jól is megy ahhoz képest hogy cipelni kell ezta 15 kiló hájat is!

Az a gondom, hogy nem fogyok!

2009. máj. 6. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sztem muszáj :(

Én 10 hónapja szültem és 1 hónapja mozgok és diétázom (nem koplalok), lement már 3 kiló, de sokkal többnek látszik és sokkal többnek érzem a lement súlyt, amikor felhúzom a nadrágom :)

Az a baj, hogy hiába nem eszel pl kenyeret, ha a főzelék liszttel van besűrítve vagy ha banánt eszik az ember (tele van cukorral) . Szóval én úgy látom így szülés után magamon, hogy a hormonok sajnos belerondítanak a súlyomba rendesen és diéta nélkül nem megy :( Semmi drasztikusat nem csinálok, hanem betartok egy-két alapvető szabályt és -lekopogom- úgy tűnik, hogy működik :)

2009. máj. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!