Nagyon telekajáltam magam! Szerintetek kihányjam?
Figyelt kérdés
Nagyon teleettem magam, nem direkt, csak meg fog jönni és ilyenkor nem tudok ellenállni és eszek és eszek. Egyébként vékony vagyok, nem nagyétkű, de ilyenkor nagyon sokat eszek. Fáj a hasam, meg szerintem hízni is fogok emiatt a mai nap miatt vagy 2 kg-ot. Kihányjam?2011. okt. 22. 20:20
11/13 anonim válasza:
nagyon szerencsétlen vagy. bűntudatod, miért, hol, honnan szedted? ki nevelte beléd? miért foglalkozol vele?
ettél, kész, le van sza.rva, nem hányunk, csak edzésen ha szétverik a gyomrunk. akkor is a lehető legkevesebb vért. de nem hiszem, hogy te is így edzenél.
2 kilót nem lehet egy nap alatt hízni. 2 liter víz megivása pedig nem hízás, mint ahogy a súlyzóval méricskélés sem hiteles testtömeg eredményt ad.
de ezeket már tudni lehetne..
12/13 A kérdező kommentje:
te vagy a szerencsétlen:S szánalmas idióta. utálom az ilyen embereket, mint te!:D
amúgy meg még sosem hánytattam magam, tegnap meg elszenvedtem a hülyeségem, de nem hánytam. majd ma kevesebbet eszek, egyébként már 3 óra van, de nem vagyok még kajás, úgyh, hülye kérdés volt.
nem vagyok bulimiás de 8:S:D
2011. okt. 23. 14:21
13/13 anonim válasza:
én speciel ritkán vagyok szerencsétlen, mert nincs lelkiismeretem (és hasonló baromságokkal nem fárasztom magam) plusz nincsenek tévképzeteim kajálással kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!