Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon telekajáltam magam!...

Nagyon telekajáltam magam! Szerintetek kihányjam?

Figyelt kérdés
Nagyon teleettem magam, nem direkt, csak meg fog jönni és ilyenkor nem tudok ellenállni és eszek és eszek. Egyébként vékony vagyok, nem nagyétkű, de ilyenkor nagyon sokat eszek. Fáj a hasam, meg szerintem hízni is fogok emiatt a mai nap miatt vagy 2 kg-ot. Kihányjam?
2011. okt. 22. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Így kezdődik a bulimia.
2011. okt. 22. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne,ha jóízűen megetted,miért hánynád ki.Igyál és feküdj le pihenni.
2011. okt. 22. 20:26
 3/13 A kérdező kommentje:
bűntudatom van. sajnálom az éhezőket, ezért nem hánytam még ki. tudom, hogy nem befolyásolja. finom volt a kaja, kb mindent felfaltam. megnyugtat, h oliva olajjal lett csinálva és spenót is volt benne, de ettem 3 adag tésztát meg 1 csipszet meg csomó kólát és csokit! nem eszek sose ilyeneket de most keresztanyám hozta és mindent megettem (a menzi miatti éhség kitörés miatt!) :((
2011. okt. 22. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:
én bezabáltam csokit meg chipset..pedig én se szoktam ilyet:) nyugi hnap többet sportolsz:)
2011. okt. 22. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
egy naptól senki nem hizik, nyugi máár. :/:)
2011. okt. 22. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Mensi előtt én is mindig több csokit eszek és akkor mi van?!
2011. okt. 22. 20:33
 7/13 A kérdező kommentje:
nem csak csokit ettem és akkor mi van?
2011. okt. 22. 20:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, én ma vajas kifli, ropi, két szelet vaníliapudingos-porcukros süti, egy lekváros és kakaós palacsinta, egy balcsi szelet, sajtos-párizsis zsömle, egy csík csoki, egy túró rudi, tej, tej zsírja.

A mai normálisnak mondható kajám a párizsis-sajtos zsömle, meg a húsleves, meg a tej. Slussz, egyébként csak édesség és édesség..

2011. okt. 22. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
ha ez eszedbe jut, akkor valszeg már hánytattad magad. csak hajrá.
2011. okt. 22. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Annyira túlreagálják ezt az anorexia-bulimia dolgot.... 2x próbáltam eddig hánytatni magam életemben, mégis soha, de soha nem lennék rá képes hogy rendszeresen csináljam és tönkretegyem magam. Egyébként várj szépen egy órát, és állj neki tornászni. 16/L
2011. okt. 22. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!