Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 10kg-ot? (...

Hogyan fogyjak le 10kg-ot? ( reménytelen vagyok)

Figyelt kérdés
Muszáj lefogynom,mert nagyon egészségtelenül étkezek. Viszotn valahányszor belekezdek mindig túl fura z az egész és érzem,hogy ne megy végül feladom. Még a napi 5xis átkezéshez is iszonyta nehéz hozzászoknom eddig rendszertelenül össze-vissza ettem. Mivel fogyhatnék le?:( Elegem van:'( 158/62kg
2011. okt. 20. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Akaraterőre van szükség, semmi másra.

Elárulom neked hogy az első pár nap a legnehezebb, utána egyre könnyebb lesz ha betartod a saját szabályaidat.:) Hajrá!

2011. okt. 20. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vészes a súlyod hogy ilyenek miatt aggódj. elég lenne egy 5 kg. fontos hogy találj egy célt ami miatt nem fogod abbahagyni.
2011. okt. 20. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:

én 159 cm vagyok és 64 kg, szóval pont úgy vagyok mint te kb.

és igen is kell az a 10 kg fogyás.

Én nem rég kezdtem, elég nehéz még tényleg, de remélem jobb lesz. Nem tudom h kaját leváltottad e egészségesebbre, de a kenyeret mindenképp, én már most érzem a h a tk. jobb hatással van rám és nem is eszem annyi kenyeret már most. sokkal töb zöldséget eszem, még szendvicsben is. Mozgásként pedig elkezdtem futni, ami még nem nagyon megy, és sétálni, ajánlom neked is :) de a a barátaiddal is elmehetsz kosarazni avgy bármi, hidd el sok erőt ad :)

2011. okt. 20. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon sok mindenben gátol a kövérségem:( Milyen legyen az étrendem? Az ebédemen nem tudok változtatni meg tk. kenyeret hogyna vegyek? Azért a zsemel mélgis olcsóbb..meg nincs csirkemellre pénzem:S Hogy oldjam meg?
2011. okt. 20. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell tk kenyér,csirkemell meg tarsai. Csak egyszerűen ne zabálj annyit. Valamitől biztosan felment az a jópár plusz kg,ami elhiheted nem a mértékletesen elfogyasztott fehérkenyértől vagy esetleg sertéshústól van!

Gondolom van rendszeresen nasi,na azokat felejtsd el vagy csökkentsd nagyon minimálisra.

Szóval nem kell ezeket a divatos kajákat enni,hanem egyél bármit de azt mértékkel,ami ugye a jelenlegi helyzetben nincs meg.

2011. okt. 20. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Mostmár 2-3 éve tartom a súlyom. A mens. előtt jött fel rám nagyon sok plussz:S És akkor mégis mit ehetek? VAgy hogyan lásak neki az életmüódváltásnak?
2011. okt. 20. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt van olvasmány.

ha nincs pénzed ételre normális minőségben, akkor csak a mennyiségre tudsz figyelni. persze normális minőségű étel nélkül a szervezet minőségi éhezésbe kerülhet, zsírt tartalékol.. sajnos az élet mindég is nehéz volt.

a legtöbb kövér ember éhező, ez is ellentmondásosnak tűnik, de hát így van sajnos.

2011. okt. 21. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:

a reményről, egy kicsit személyes.

nekem sincs reményem. minek az? miben reménykednék..? és te, miben akarsz reménykedni?

2011. okt. 21. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!