Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hangoljam rá az agyam?

Hogyan hangoljam rá az agyam?

Figyelt kérdés
A fogyásra? Nem tudom elhinni,hogy végig tudom cisnálni:S:(
2011. okt. 15. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

jó tudni, hogy vannak még ilyen emberek (akik vasárnap kora délután is tudnak aludni egy jót)

és úgy tűnik, te is igazi nyeremény vagy neki, nagyon tetszik a hozzáállásod.

2011. okt. 16. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
vagy inkább vasárnap kora délutánIG alszanak a tegnapi buli után :D:D
2011. okt. 16. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
egyre jobb. nem is értem én miért takarítok..
2011. okt. 16. 13:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem Aczél ezek az emberek a példaképeim. Mindent leszarnak mégis jól sikerül nekik minden..irigylem őket. Én meg szopok szenevdek és ígyse sikerül semmi:S Harcművészetet már próbáltam vhogy nem jött be.
2011. okt. 16. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:

például mert ebben az országban [link]

nem igazán tanítanak harcművészeteket, amik valóban megoldanák a problémákat, de vannak olcsó (af@szt, drága) utánzatok, amivel le lehet pocsékolni pénzt, időt.. mert ez van, ebben kell élni. Pesten már tudok jó edzést, és nem is csak heti 1 alkalommal, ÉS nem is magamat hirdetem kivételesen :P

2011. okt. 16. 15:05
 16/16 A kérdező kommentje:
És hol?:D Én is Bp-re jártam:) Amúgy nekem biztos jót tenni egy ilyesmi ,,szakkör" ,mert nincs túl sok dolog,ami érdekelne..pedig tudom,hogy szükségem van egy ilyen hogy is mondjam lelki támogatásra:)
2011. okt. 16. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!