Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elszúrtam? Elborult az...

Nagyon elszúrtam? Elborult az agyam.

Figyelt kérdés
Ma délelőtt teljesen jól tartottam a fogyókúrám, reggel ittam egy kávét, ettem egy banánt, délelőtt két almát, ebédre 5 puffasztott rizst (jó tudom ez se olyan kevés) de úgy terveztem otthon már csak valami könnyű salátát meg pulykát eszem. De anyu csinált paradicsom levest galuskával. ABból is ettem de csak keveset. De még palacsinta is volt utána, és ettem vagy 4-et 5-öt biztos :S diósat(jó cukros, krémes, mint a bejgli töltelék) meg lekvárosat. Pedig fogyózom, 1 hete kezdtem, és már sikerült leadnom 1 kg-ot. Most ezzel elromlott minden? Vagy holnap ne egyek semmit? Már ilyeneken gondolkozom :S
2011. márc. 12. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyél holnap is, éppúgy, mint ahogy egyébként tervezted.

A koplalás épp azt mondhatja a szervezetednek, hogy jajj raktározni kell üzemanyagot. Szóval csak szépen, naponta sokszor kevés kaja, stb. ahogy kell :)

2011. márc. 12. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
sziasztok! nekem egészség és sport mániám van elég keményen. Ez nélkül már élni se tudnék. Dagi voltam én is. Most a háj már izommá alakult. Kb mindenkinek osztom az észt, életcéllá vált hogy átneveljem az embereket a jóra:))) ha szeretnétek segítek mit hogyan kell csinálni. persze akaraterő nélkül nem megy. Abból rengetegre van szükség! 19L
2011. márc. 12. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"életcéllá vált hogy átneveljem az embereket a jóra:))) ha szeretnétek segítek mit hogyan kell csinálni. "

Kicsit túlpörögtél? :))) Merthogy a kérdésre elfelejtettél válaszolni...

2011. márc. 12. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Második válaszolónak hatalmas respekt.

Ezt kell csinálni, nem koplalni.

2011. márc. 12. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ott szúrtad el, hogy alapjáraton rossz diétát követsz. 1 banán, 2 alma, 5 puffasztott rizs egy kis sali pulykával normál diétánál kb 2 max 3 étkezést tesz ki, az 5-6-ból. Ha mindent megadnál a szervezetednek, amire szüksége van, akkor sokkal kevésbé csábulnál el.
2011. márc. 12. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:
azért törnek rád falási rohamok, mert nem eszel eleget, egész nap csak vegetálsz. ha mindent megadnál a szervezetednek és nem koplalnál, akkor nem törne rád az, hogy be kell puszilnod 5 palacsintát. azesetben megettél volna fél bögre levest tészta nélkül és a végén megengedtél volna magadnak 1-2 db palacsintát. utána meg elmentél volna futni...
2011. márc. 12. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Hány centi és hány kiló vagy?
2011. márc. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!