Mindent elszúrtam és nem tudom mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Lefogytam 6kg-t úgy hogy alig ettem és tudtam akkor is hogy ez lesz a vége de mégis elkezdtem és nem tudtam abbahagyni!Most egyfolytában összevissza eszek mindent mértéktelenül,ilyen rohamszerű zabálhatnék gyötör egész nap és a kilók csak jönnek vissza!Mit tehetnék hogy elmúljanak ezek a "rohamok"???Holnaptól elkezdek sportolni újra és rendesen enni de attól félek nem tudok majd ellenállni az ételnek,ha megérzem az ízét nem tudom abbahagyni még akkor sem ha már rosszul vagyok!!Ez elmúlik ha rendesen eszek??Segítsetek kérlek nagyon félek...tudom az én hibám és magamnak köszönhetem de szeretnék valahogy kikeveredni ebből úgy hogy a végére nem leszek egy tehén...2010. júl. 9. 19:20
1/1 anonim válasza:
hát mostmár amit tehetsz h elkezdesz normálisan enni napi 5ször, és ami tényleg laktató és elkezdesz sportolni
DE
a kilok így is visszafognak jönni, sőt lehet h több is, de ha nem eszel csokikat meg annyi cukros-lisztes dolgokat akkor a sport majd segtíeni fog
de mostmár ne koplalj, ha nagyon éhes vagy joghurt vagy gyümölcs, de ha normálisan étkezel akkor nem lesezl éhes
a reggeli legyen a legtöbb és abban legyen normális adag szénhidrát, így nem fog rádjönni a farkaséhség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!