Hogyan hangoljam rá az agyam?
"Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát lófaszt kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el. "
Kérdező!
érdekel az egészséged? akkor étkezz (élj) egészségesen. hízni akarsz? akkor fogyókúrázz.
nem akarsz semmit? "Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe" ez szerintem nem igaz. én elég erős vagyok, pont azért mert a legtöbb dologba, ha úgy tetszik az egész életbe sz.arok bele, és aki erősebb akar lenni nálam, azt lelkiismeret nélkül félresöpröm. kell még más?
Aczél szerintem a blogíró itt nem elsősorban arra gondolt, hogy lesz.rod, ami neked nem tetszik/bánthatna, hanem hogy önmagukba sz.rnak bele. És ez viszont igaz a legtöbb emberre (nyilván rád nem, ha szálkásítasz-tömegnövelsz folyamatosan). Mármint az, hogy tudják, hogy az a +30-40-50 kiló tehet róla, hogy lihegnek, izzadnak, nincs párjuk és sosem lesz gyerekük, vagy épp ezért hagyta el a párjuk, de nem tesznek ellene. Mindig a másikat hibáztatják "persze lelépett azzal a 45 kilós kis k.rvával"... mindegy, nem akarok erről veszekedni, a linkelt oldalon sok vita lement ezzel kapcsban, de tény, hogy ha valakit úgy szeretek meg (külsővel belsővel egyaránt), hogy csinos, fitt, mozgékony, akkor nehéz elfogadni, ha az évek során tévé előtt ülős, hájas, beletörődöm emberré vált.
És a túlsúly csak egy része ennek az egész sz.rnak, mert ehhez már jellem is kell, hogy valakit ennyire ne érdekeljen a saját kinézete/egészsége.
Nagyjából ezt takarja a belesz.rás itt, mint fogalom.
erre is gondoltam.
nos, az élet egy olyan hely, amibe vagy megtanulsz belesz.arni, vagy nem és A) minta ember leszel, B) idegroncs.
és sok olyan embert ismerek, akiken látom hogy valójában nagyon kevés dolog érdekli őket igazán, ezek is már felszínes apróságok, és őket tudom megérteni leginkább. nem tudom, ez így jó-e vagy sem, nem az én tisztem megállapítani.. de én sem tömegelek, szálkásítok.. egyszerűen ennyire nem tud érdekelni a dolog. én pl. elfogadom magam és az egészet így ahogy van, bővebben sz.arok bele :D
Hogyan kell beleszarni az életbe? Nekem valahogy sose ment.. Van 3 fajta ember.
A) beleszarik
B) tesz vmiért azért,hogy jobb legyen
C) akarna tenni,de egy szerencsétlenség .. ez vagyok én.. ez a legrosszabb:D
mekkora bölcsességeket írunk ide.
úgy, hogy szétnézel. megnézed milyen (sz.ar) most. elgondolkodsz rajta, hogy nem tudsz rajta változtatni (akinek kiba.szott sok pénze van, országokat csődöltethet be, az tudna ezt-azt változtatni, de ilyenné válni véleményem szerint közelíti a lehetetlent)
utána elmész harcművészetet gyakorolni, tapasztalsz a való életből, és rájössz, hogy elég kemény cél, ha eléred azt hogy ne késeljenek le egy este, mert sérülékeny vagy.
ezek után aki még képes nem "belesz.arni" az életbe, az valamelyik pontot szerintem rosszul csinálta. vagy nem verték el eléggé, vagy nem látta át elég jól a jelenlegi helyzetet (éhezéstől, gazdasági válságostul mindennel együtt, amennyire ezt át lehet gondolni).
ezzel nem azt mondom, hogy reménytelen a világ, hanem hogy olyan dolgokra pocsékoljuk az energiáinkat, mint pl. a fogyás, amit igazából nem is akarunk, de ahelyett hogy belesz.arnánk ezt erőltetjük, így átkerülünk a 3. tipusba "tenni akarunk de szerencsétlenek vagyunk hozzá". rá kéne jönni, hogy miért is akarsz igazán tenni. ha meg tényleg pl. a fogyás az, akkor csináld profi módon, és ne veszíts!! jó az, ha van olyan akiben van még céltudatosság, lelkesedés. kérd
kérdező, tényleg ez a legrosszabb. Mert ha 70 kilósan el tudod fogadni magad, és van, aki elfogad, akkor oké. Ha nem tudod elfogadni magad, akkor változtass.
ha meg nem tudsz változtatni, hát.... akkor ne sírj, erre nem tudok mást mondani. Iszonyat sok barátom van, aki két bigmek közt sír, hogy dagadt.
nekem ezek furcsa dolgok. aki ilyet mond, az megerősítésre vágyik, hogy "neeemis vagy kövér, miket beszélsz". Én általában megmondom az illetőnek, hogy hát igen, egy pár kilót tényleg leadhatnál. Volt aki megsértődött és dacfogyókúrába kezdett, majd 2-3 nap után kezdte előröl, csak mostmár olyannak nyávogott, aki hazudott neki. De volt olyan is, aki elgondolkodott rajta, és tudott változtatni. Talán csak ez a kis löket kellett neki, hogy végre vki őszintén a pofájába mondja az igazat (ezt teszi egyébként az általam linkelt honlap is).
Aki meg önmagát áltatja/áltattatja, az úgyse fog soha lefogyni, de elégedett sem lesz magával soha, mert hiába hazudja neki mindenki, hogy ő egy bombázó, a tükör már nem fog neki kamuzni.
Ha ez segít, akkor keress fel egy embert, akiben bízol, és akiről tudod, hogy kegyetlenül őszinte tud lenni. Kérd meg, hogy írja le az alakod részletesen, hogy mi rossz benne és min kéne változtatnod. Ha a fejedhez vágja valaki kívülálló, akkor hirtelen ki kell lépned a rózsaszín álomvilágból, ahol a kedves barátnők bemagyarázták neked, hogy csak azért nem megy rád a 42-es nadrág, mert félre van számozva.
Csak bírd a kritikát. Nekem az segített, hogy folyton kérdezgettem a barátomat, hogy tetszhetnék neki még jobban (megismerkedésünk óta 10 kilót felszedtem). egy darabig nyomta a bullshitet, hogy így is tökéletes vagyok neki, és nem is volt okom azt feltételezni, hogy hazudik, mert a lelki- és szexuális életünk is rendben van, de azért egyszer komolyan megkértem, hogy legyen kíméletlenül őszinte. És már ki is bukott, hogy 10-es csaj vagyok neki, mert belsővel mindennel együtt tökéletes vagyok, de ha csak a külsőmet nézi, az csak 8-as. Hát ez gáz, gondoltam magamban, mert ha nem vigyázok, újabb 10 kiló ugrik fel, és akkor már csak 6os leszek, és lehet az összesített értékelésben nem érem el a tizet. Már pedig én a legjobb akarok lenni a barátom szemében.
Ez 8 hete volt, azóta 7 kiló mínusz. Ennyit jelent, ha valaki őszinte veled és kivételesen nem sértődsz meg rajta.
Bocsi a regényért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!