Hogy tudnám megtartani a súlyomat?
Figyelt kérdés
Sajna kövér vagyok, jó lenne fogyni, de rájöttem, hogy nem tudok. (168 cm és 64 kg. Most csak az a cél, hogy megtartsam ezt a súlyt.) Június végén 69 voltam. Nyáron lefogytam 6 kilót, azóta már egyet visszaszedtem. Koleszos vagyok -> sokat unatkozok -> sokat eszek -> hízok. Szeptemberben nem is tesiztem. Nálunk a tesiórára mondható, hogy elég kemény, de most egy héten csak 2x van. Mit csináljak, hogy ne egyek annyi édességet? tudom, hülye kérdés, de légysziii adjatok tanácsot!2011. okt. 15. 17:43
21/23 A kérdező kommentje:
oké, jójó :) thank you so much :))
2011. okt. 19. 11:29
22/23 anonim válasza:
amikor fogytál mennyit ettél egy nap? mennyiségileg?
23/23 A kérdező kommentje:
Hát erre csak annyit tudok válaszolni, hogy nagyon keveset. Vagy hogy érted? Bocsi, de ilyenkor már nem dolgozik az agyam :D de azért néha bűnbe estem, volt, hogy este fél tízkor megettem egy egész tábla csokit, és utána furdallt a lelkiismeret.
2011. okt. 19. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!