Az utóbbi 5 napban fogytam 6.5 kg-ot. Most mindegy, hogy miért. Nem is nagyon tudtam enni sem, meg az ideg is nagyban közrejátszott. Szeretném megtartani a kialakult súlyomat. De hogyan tudom ezt megtenni?
ha tudnánk erre mondani valamit, akkor az ideális diéta az lenne amit te csináltál. bebuktatni a szervezetet koplalással, 5-7 nap alatt ledobni 7-10 kilókat, aztán 5-7 nap normál diéta hogy súlytartás mellett feltöltődj, erőt gyűjts, aztán koplalás megint...
amit tehetsz hogy napi 5-6 kis étkezés, és heti 3-de inkább 4 edzés. futás, bicikli, úszás, akármi. valamennyit sajnos fel fogsz szedni amíg begyorsul az anyagcseréd.
Ismerős a helyzet, mert beleestem ebbe én is, nem is egyszer (1 hét alatt 7 kg, hasonlók).
De nem tudtam megtartani azt a súlyt soha.
Most lassan adtam le 11 kg-ot (5 és fél hónap), nagyon merem remélni, hogy szeptemberbe nem szedem vissza.
Látszik, hogy a 22%-odból milyen válaszokat adhatsz...
Amúgy az előtted szóló vagyok, és elmondanám, hogy nem kell hozzá semmi szer, elég, ha az embert kellően földhöz vágják lelkileg, csak úgy látszik, nem kerültél még ilyen helyzetbe...
Hallod? Bár anfetamin származéktól fogytam volna!!! Mit tudsz te???
Az értelmes választ adóknak pedig köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!