Szerintetek? Van esélyem megtartani nagyjából? Részletek lent, kérlek, írjatok!
Áprilistól kezdtem neki fogyózni, ami abból állt, hogy elhagytam a csokikat, meg keveset ettem, mellette tornázgattam naponta többször, nyáron napi 3x. Elértem kb. a 40 kilót az 160 cmhez augusztusra, aztán elment az étvágyam, és 1 hétig napi 2 bögre kakaón és 4-5 almán éltem. Ekkor egy barátom észhez térített, hogy ez nagyon nem jó, és visszaálltam a kajálásra, reggelire vmilyen pékáru volt, ebédre hús zöldséggel majd vacsira (úszás után) egy doboz kefír. Ám mikor jött a suli, visszaszoktam arra, hogy csak reggeli (kakaós csiga/túrós batyu és társai+1bögre tej+1bögre kávé) délután meg egy doboz kefír és vacsira alma. Fogytam is mellette, lementem 38,5 kilóra. Októberben többször volt az, hogy valamilyen normális ebédet ettem, sült csirkecomb vagy vmi ilyesmi, majd kb. október közepétől visszaálltam, hogy tényleg eszem rendszeresen, ugye a reggeli már megmaradt, de felváltotta a felvágogottas kenyér majd ebédre leves+hús, vacsira még mindig a kefír. Majd őszi szünet után már tízóraira is vittem valami szendvicset,és itthon is ebédeltem (már nemcsak leves, hanem vmi sült hús vagy rántott hús körettel(de erre annyira még nemtudtam visszaszokni), majd elkezdtem visszaszokni a futásra, sokat sétáltam, majd mikor elkezdtem futni, a vacsira is visszaszoktam (kezdetben zsírszegény túró volt tejföllel, majd sajtos-pulykamelles-baconos cucc, vagy grillcsirke melle/combja zöldséggel).
Ugye ez kb. egy hónapja volt, kb. 1,5 kiló jött fel rám, de izomba is, mert eljárok futni és úszni, meg szobabiciklizem egy órát kb. Mellette a suliban 3*45 perc tesim van egy héten, és még gyógytesim is van 2x egy héten.
Csokizni, meg gyorskajákat enni nem szoktam, bár anyukám rágja a fülemet, mikor csinál sütit, hogy egyééél már, fincsi!! de aztán megérti, hogy még nem merek.
Szerintetek ha eszek normálisan, és mellette sportolok, akkor van esélyem, hogy nem jön vissza olyan sok háj?
Ja, és a menzeszem mikor jön vissza kb.? =S
A hasamról teljesen lement a zsír, és szeretném, ha ilyen maradna =)
értem=)
csak attól félek kicsit, hogy a jojó-effektus... bár nem tudom, ha sportolok mellette, akkor nem hájba jön, az izom meg rám férne xD főleg a lábamra, az gyenge... =/
na remélem hamarosan jöhet a fánk is (najó, azt inkább ne, mióta egyszer elrontottam a gyomromat, hogy napokig rosszul voltam, azóta nem próbálkozom vele :)
jah, és aki nem került be ebbe az ördögi körbe, nem tudja, mennyire nehéz kikeveredni, lehet osztani az észt, hogy: örülj hogy ha még nem vagy meddő, meg ja egy nőgyógyász sem ártana, illetve az elmaradt menzesz fontosabb,mint egy hurkás has... Hát vitatkozhatnánk (mindkettő fontos)
úgyhogy csak ennyit erről...
amúgy anyukámnak is kimaradt egyszer fél évig a menzesze 17 éves korában, pedig nem volt anorexiás... kitudja, lehet, hogy genetikailag belém van kódolva... vagynemtom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!