Most megtartani a legnehezebb, de hogyanis?
Lefogytam a kitüzött célig, igen ám, de nagyrészt koplalással, amellett, hogy igenis fehérjét próbáltam bevinni. Ettem 5x egy nap odafigyelve, hogy mit, de nagyon nagyon,keveset a maximum kalória kb 700 volt. Nem minden nap.
Megtartani szeretném a súlyom, habár tudom, hogy mivel koplaltam hamarabb fognak visszajönni a kilók, ha pl a duplájára emelem ugye? Vagyis akaármit eszem visszajön?
Kérlek írjatok vmi hasznosat.
Ha ki kísérletezed és beállítod a napi ch beviteled elegendő fehérjével,akkor annyi lesz a súlyod,amennyinek te akarod.
És a testzsírt méregesd inkább,ne a mérleget lesd.
Jelen pillanatban szerintem most biztosan felugrik majd pár kiló,de mint írtam,nem ez a lényeg,hanem a testzsír,ha már diétáról beszélünk.
A koplalást úgy értem, hogy reggelre megettem 10g zabpelyhet 1dl sovány tejjel, plusz ritkán mellé egy fél cukormentes müzliszeletet, tízóraira egy kisebb alma vagy egy kisebb klementin, délre kb 200 max 300 kalória, de próbáltam fehérjét, inkább leveset ettem, ami még kevesebb kalória, mert zöldségből inkább uzsonnára 1 apróka paradicsom, estére pedig max 40- 50 g sovány túró.
Ez szerintem koplalás, ehes voltam sokszor.
Emellett zöld teát ittam, iszom. Mennyit fogytam 5kg kb. másfél hó. Mellé mozogtam is, leginkább trambulinoztam.
Áhh nagyon félek, hogy visszajön, pedig ez lesz a vége, jön a karácsony....
Kedves első, te is fogyózol?
szia! :)
ne izgulj annyira a dolgon! szerintem növeld a fehérjebevitelt egy kicsivel! pl, ebédre megpróbálkozhatnál valami sovány husival, estére jó a tejtermék.
a karácsonyi zabamaraton pedig sokaknak okoz fejtörést. sztem ilyenkor is lehet egészségeseket enni, pl. szenteste a hal... meg az édességeket is meg lehet reformálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!