Hogy lépjek ki a koplalásból? VISSZA FOGOK HIZNI?
Figyelt kérdés
leginkább,koplalással fogytam le, kiszeretnék már ebből lépni elegem van már ebbőől. És sokan irják, hogy mindenki vissza szedte aki igy fogyottle sőőt pluszba is. Ez igaz??? VISSZA FOGOM HIZNI AMIT LEADTAM??? nem lehetne valahogy megakadályozni??? :'( ha csak ugy lehet akkor én nem akaroom. :(((((((((((2011. okt. 12. 20:08
11/12 anonim válasza:
az izomzatod nem fog visszanőni magától.
víz, glikogén visszatöltődik - tömeg
bélcsatornádban is több anyag lesz - tömeg
de ne félj, kis tömeggel is ugyan akkora gravitációs erő hat rád, mint nagyobb tömeggel, tehát nem gond ha nehezebb leszel :D viszont ha rendesen ennél, akkor akár zsírból is leadhatnál :)
12/12 anonim válasza:
pont az a gáz hogy többnyire izmot veszítettél(és minél több izma van az embernek annál több kalóriát éget) tehát te már eleve kevesebb kalóriát is fogsz égetni. még ha súlyban nem is fogsz hízni atested meg fog változni sokkal puhább leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!