Kezdésnek jó? Hízókúrázok!
Hízni szeretnék,leírom a mai napi étrendemet,légyszi ne hurrogjatok le,meg nem kell hogy zsírpacni leszel te dagadék:) Nem vagyok hajlamos hízásra(sajnos),tudom sokan cserélnétek velem :) Na szóval:
Reggeli:(fél 8) még itthon egy óriási sajtos bagettnek a fele,vajjal,pick téliszalámival,trapista sajttal,paprikával,retekkel
Tízórai: már a suliban az óriás bagett másik fele ugyanúgy elkészítve mint a reggelinek.
11 óra fele egy nápolyi
12-kor egy sima kifli
fél 1 fele itthon egy adag káposztás tészta,utána egy snickers,kicsi marcipános Tibi csoki,1 zöldalma,1 csokis Danette puding,aztán 4 óra fele megettem egy sima tejes kiflit vajjal szalámival retekkel.
utána megettem 2 szelet házi mazsolás kalácsot,porcukorral,házi eperlekvárral,meg estefele megettem még egy tejes kiflit(azért ennyi kifli meg sós mert fáj a torkom és kell ami felszívja a savat) őő azóta szerintem nem ettem,csak ittam egy forró teát....Na szerintetek??
rettentően sok az édesség hiába akar hízni a kérdező ez nagyon sok
nápolyi, puding, káposztás tészta, tibi csoki, snickers, kalács, ez mind sok és felesleges
reggeli, tízróra jó
12 még elmegy de ehettél volna hozzá egy-két paradicsomot meg egy-két szelet sonkát vagy sajtot
ebéd: rizs hússal, hallal, zöldségek, főzelék, leves, egytálétel normális főtt kaja
uzsi zöldalma
vacsora kifli szalámival, sajttal, retekkel
pótvacsi mazsolás kalács házi lekvárral egy bögre tej mézzel(ha már úgyis fáj a torkod)
Nem jó.
Sőt,kimondottan rossz bármilyen cél eléréséhez és egészség szempontjából is hibás.
Inkább nézz utána a tömegnövelésnek,mert ennek nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!