Ma kezdtem el, kezdésnek milyen, jó lesz így?
Figyelt kérdés
reggeli: 3 db abonett 6 szelet csirkemellsonka, 1 db újhagyma, 3 db paradicsom
tízórai: 20 szem per, 1 db alma
ebéd: 3 db újhagyma, 1 db paradicsom, 2 főtt tojás
uzsonna: 2 db alma, 10 szem eper
vacsora: 150gramm cottage cheese kaporral
lefekvés elött fehérjeturmix=122kcal
170cm 85kilos nő
2011. máj. 22. 18:38
1/5 anonim válasza:
Nem rossz, de a húst ne felejtsd el, pl ebédre egy jó kis párolt csirkemell pl rizzsel, vagy hal, vagy valami fehérjedús husi. Amúgy nem rossz. Jó lesz ez. Mellette mozogsz?
2/5 anonim válasza:
Semmi összetett minőségi szénhidrát, semmi zsír, nem túl sok fehérje. A fehérje turmixot pont nem lefekvés előtt kéne inni(kivéve ha kazein), akkor lenne jó a cottage cheese.
3/5 anonim válasza:
Én is pont ennyiről indultam :)
Ebédre simán megehetsz még 150gr csirke vagy pulykamellet. Vagy tőkehalfilét,abból simán mehet 200g is.Reggelire mehet még zabpehely is tejjel,vagy tk kenyér sonkával.
Mozogni mindenképp mozogj mellette!
4/5 anonim válasza:
Srácok az komoly, hogy oké, ha reggelire betolsz egy egész csomag csirkemellsonkát?
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
hát fehérje is kell nem? kb 80kcal volt benne
2011. máj. 25. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!