Kezdésnek jó? Hízókúrázok!
Hízni szeretnék,leírom a mai napi étrendemet,légyszi ne hurrogjatok le,meg nem kell hogy zsírpacni leszel te dagadék:) Nem vagyok hajlamos hízásra(sajnos),tudom sokan cserélnétek velem :) Na szóval:
Reggeli:(fél 8) még itthon egy óriási sajtos bagettnek a fele,vajjal,pick téliszalámival,trapista sajttal,paprikával,retekkel
Tízórai: már a suliban az óriás bagett másik fele ugyanúgy elkészítve mint a reggelinek.
11 óra fele egy nápolyi
12-kor egy sima kifli
fél 1 fele itthon egy adag káposztás tészta,utána egy snickers,kicsi marcipános Tibi csoki,1 zöldalma,1 csokis Danette puding,aztán 4 óra fele megettem egy sima tejes kiflit vajjal szalámival retekkel.
utána megettem 2 szelet házi mazsolás kalácsot,porcukorral,házi eperlekvárral,meg estefele megettem még egy tejes kiflit(azért ennyi kifli meg sós mert fáj a torkom és kell ami felszívja a savat) őő azóta szerintem nem ettem,csak ittam egy forró teát....Na szerintetek??
Nálam ez kb a diétás étrend. :D
Látnád mit meg tudok zabálni, ha nem fogyózom... :D
Kevés a káposztás tészta ebédnek. Egyél meg még előtte egy tartalmas levest, pl gulyást, babot stb.
Vacsorára is egyél valami főtt kaját, ez nagyon kevés.
Tea helyett igyál tejet, tejtermékeket.
izé
csirke
rizs
gyúrás?
csak vicceltem
nem vicceltem :D
este 6-7-8 körül vágj be bőven megvajazott pick téliszalámival megrakott 6 db ilyen kiflit: [link]
(nálunk a coop-ban lehet kapni ilyet)
és egyél sok zserbót desszertnek ebéd utántól vacsiig, az aztán a kalóriabomba. Igyál hozzá kólát. Ebédre sült krumplit rágcsálj.
Tuti felszalad pár kiló, de aztán 15 szelet zserbót legalább vágj be 1 nap alatt
Ez kevés?:O szerintem a csoki dobja rendesen:D
amúgy attól függetlenül, hogy hízni akarsz, ne egyél sok édességet, mert a cukorbetegség sajnos senkit nem kímél.
Ó hát azért nem vagyok állat,hogy abból a nagy kifliből egyszerre megegyek 6-ot!! :D
Én kb ilyen 30 cm-es hosszú sajtos bagettet tudok egyszerre megenni vagy másfelet,Sparban lehet kapni :)
Igen,tudom,nem szeretnék cukorbeteg lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!