Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 30-44 perc kocogás kezdésnek...

A 30-44 perc kocogás kezdésnek jó? Mennyi kalóriát éget?

Figyelt kérdés
Fogyókúrához ajánlanátok?? Látható eredmény mikor várható? ketdetben elég 30 perc ? Majd utána növelem . ja és minden nap kocogjak ennyit??
2011. jún. 21. 10:03
 1/2 bix ***** válasza:

lásd egyel fölötted. hogy mennyi kalóriát éget el az meg intenzitásfüggő erősen...

látható eredmény? heti 1 kiló ha beindul az tartható is átlagban. hogy ez mikor lesz látható rajtad, azt csak te tudod, én még azt se hogy mennyiről indulsz, hány éves vagy, milyen magas...

2011. jún. 21. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:

az sok mindentől függ mikor lesz látható eredmény (l most mennyire vagy duci, milyen magas vagy, milyen gyors az anyagcseréd stb.) De pár általános tanácsot tudok adni, mert én is futok.

Ne akarj minden nap futni, akár mennyire azt gondolod hogy bírod. A 30-44 perc nagyon jó, de inkább heti 3x.

FUtás elött 1 órával már ne egyél utána pedig fehérjét (pl túró, fehérjepor, joghurt)

Tarts ki és szépen lemennek azok a kilók! ;)

Ja és még egy dolog: én folpackkal be szoktam tekerni magam futás elött így jobban lemennek a centik

2011. jún. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!