Most akkor ezt hogyan kivitelezhető?
Számold ki rendesen hogy neked hány kalória szükséges a fogyáshoz!
A fontot állítsd majd át kilóra!
ha egész nap ettél 2 szendvicset és egy fél adag tésztá mártással szerintem az baromi kevés, monnjduk függ hogy milyen magas, hány kilo vagy, nemed, fizikai aktivitásod de szerintem akkor is kevés
fél 6ra érsz haza és kb reggel 7kor indulsz szóval egész nap suliba 2 szendvics? és 2ig vagyok suliba de 3 szenyát bevágok és normális a súlyom
a szendvicsbe tegyél sajtot, sonkát, főtt tojást és zöldségeket
ebből vigyél a suliba 1
reggel reggelizz otthon zabpelyhet joghurttal
majd suliba 11 felé gyümölcs
ebéd 2 felé a szendvics
uzsonna megint gyümölcs vagy joghurt 4 felé
majd hazaérsz és normális kajamennyiség
ha hízlalóbb próbálsz kevesebbet enni belőle, vagy csinálsz zöldséges rántottá, főtt tojást stb de ha megkéred tuti csinálni kevesebb kcal tartalmazó kaját is ami szintén olcsó
pl főtt rizs főtt tojással zöldségnek kígyóuborka, saláta, paprika, fejeskáposzta reszelve hozzá reszelt répa, cékla-ezek még nagyon olcsók
vagy lecsót tojással hozzá rizs
zöldséglevesek
sütötök darálthússal töltve(ez se drága)
sült hagyma mozzarella sajttal
sült csirkecomb 6 db a lidlbe kb 600ft
tojásos-rizses-zöldséges egytáléteé
rizseshús csalamádéval
rakott káposzta, karfiol, zöldbab
gombaleves, tojásleves
mexikói fagyasztott zöldségköret 1 kilo 400ft-auchan-ez sokáig is elég
rakott krumpli sok tojással, krumpli közé darálthús, rá hagyma, paradicsom
főzelékek
pörkölthusok rizzsel, zöldségekkel, tarhonyával
paradicsomos húsgombóc
az elkészítésnél kell figyelni nem kell agyoncukrozni, lisztezni zsírozni semmit normál keretek közé, grillezés, párolás, sütés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!