Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este 11-kor vagy éjfélkor...

Este 11-kor vagy éjfélkor lehet még enni?

Figyelt kérdés
Azt mondják lefekvés előtt 2-3 órával kell vacsorázni, fehérjét és esszenciális zsírokat tartalmazó ételeket. Gyakran előfordul, hogy én éjjel 2kor vagy 3kor kerülök csak ágyba. Akkor ezek szerint éjfél körül kéne vacsoráznom, ami annyira furcsán hangzik nekem, mert évekig mindenhol arról lehetett hallani, h 6 után ne egyél, mert az esti evés hizlal (nem tudom egyébként, ez a tévhit hogy jött divatba, vki megmagyarázhatná). Ja és még annyit szeretnék kérdezni, h gyümölcsöt és zöldséget meddig lehet enni? Vagy azokat is lehet bármikor? Csak mert én a gyümiről is azt hallottam h délután már nem szabad enni...
2011. okt. 9. 23:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"sokkal okosabb emberek megmondták (kutatások után!)"

Ezektől a kutatásoktól megyek a falnak. Mindig azt mutatják ki ami a megrendelő kívánsága.

Ha sokat fizetek akkor ki fogják mutatni, hogy a tenyérnyi szalonna meg a két kupica pálinka is milyen egészséges.

2011. okt. 10. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!