Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy nappal meg...

Miért van az, hogy nappal meg se moccan a babám este pedig, vagyis éjfélkor meg olyanokat rúg, hogy majd összehánytam magam? 20 hkm

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nappal is mozog csak te azt nem érzed, mivel te is mozgásban vagy.

Ha lefekszel,megpihensz jobban tudsz koncentrálni a babádra is és ezért tűnhet úgy, hogy nappal egyáltalán nem mozog.

2011. aug. 6. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyik babám nekem is mindig este 11-kor kezdett randalírozni. Éjjeli bagoly! :o)

De ne aggódj, ettől még nem biztos, hogy szülés után is ezt fogja csinálni (mert ezt mondják). Nekem az lett a legjobb alvó babám.

2011. aug. 6. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Talan mert nappal ahogy mozogsz elringatja.Este pedig a nyugiban raer. Nekem este 11-tol hajnali 5 kozott mozgott a lanyom.Meguntam, h nem birok aludni felkeltem es jarkaltam. Lenyugodott!Aztan amikor megszuletett ez ment 8 hetes koraig, h ejjel sokat volt fent es jarkalva altattam.Aztan egyszer csak ataludta az ejszakat.
2011. aug. 6. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is igy van:)
2011. aug. 6. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Éjjeli kisbagoly!Szórakozásra vágyik,mint az Én pocaklakóm!Én minden este megbeszélem vele,hogy most anyának alvás lesz,és kérem a közreműködését!Persze sosem jön össze!:)

Boldog Babavárást!

33hkm

2011. aug. 7. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!