Ne ítéljetek el! Lehet depresszió? Mostanában sok vita van a párom meg én köztem, és néha elkap a gépszíj, és olyanokat mondok amit késöbb megbánok...
Ne butáskodj már! Nem a babára haragszol,hanem a párodra és a kialakult helyzetre.
Kicsit érzékenyebb vagy és máshogy reagálod le a dolgokat!
Biztos,h nagyon jó anya leszel!Ne idegeskedj!
36hetes
Szia!Nyugodj meg eloszor is.Tudom mit erzel,mert mostanaban en is olyan vagyok mint egy idozitett bomba.Mindenen veszekszek,mindenen felhuzom magam.Szerintem a hormonjaink dolgoznak eleg rendesen.Csak egy valamit ne csinalj.A kicsit ne szidjad,hogy minek kellett,mert azt viszont erti es erzi.Gondolj arra,hogy o nem tehet rola,hogy az anyukaja a plafonon van az utolso par hetben.
Minden jot neked es konnyu szulest!:)
35 hetes kismami
szerintem inkább a vita okát keressétek meg és beszéljétek meg mi a probléma. nem ártasz a babának az idegeskedéssel de ezek a gondolatok lássuk be nem szépek még akkor sem ha nem komolyan gondolod. beszélj a pároddal!
minden jót!
(és nem ítéllek el ez csak a véleményem:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!