Depresszio terhesseg alatt. Valakivel elofordult?
Igen. Kiborultam mindenen, sírtam a semmiért a csukott ajtók mögött, ingerül és feszült voltam. Semmi segítségem nem volt otthon, kimerültem az éjszakázásoktól (a kisebb gyerekem éjszakánként 6-8x kelt hónapok óta, az idejére sem emlékeztem, mikor aludtam utoljára egyben 3 óránál többen). Megijedtem a felelősségtől, hogy képes leszek-e végigcsinálni ezt az egészet.
Volt egy pont, amikor azt éreztem most ugrok ki a 3.ról. Abban a pillanatban semmit sem éreztem, sem félelmet, sem fájdalmat, sem szeretetet, csak, hogy végre legyen vége ennek az egésznek. Azóta is lelkiismeret furdalásom van miatta, de akkor csak az a végtelen üresség volt. 30hetes terhes voltam akkor. Amíg nekem ez végigfutott az agyamon bent a lakásban a 2 gyerek gyilkolta egymást, aznap éppen 100-adszor, a férjem meg mellettük aludt a tv előtt. Csak zokogtam. Azt hiszem, akkor voltam a legmélyebben. Azóta jobb a helyzet, de ehhez nekem is a sarkamra kellett állnom, és beismerni, hogy egyedül nem tudok mindent megoldani..
én az voltam
nagyon, végig bőgtem h nem akarok gyereket, és meg akartam halni
aznap amikor megszületett a lányom ez elmúlt és repkedek a boldogságtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!