Depresszió előjöhet a terhesség alatt is?
Szia!
Igen ez előfordul, mi 2 évig próbáltuk, hogy összejöjjön a baba, de amikor megtudtam 5 hetesen, hogy tényleg terhes vagyok, teljesen kiborúltam!Pedig ez volt az álmom és nagyon furcsán reagáltam rá!Nekem sokat segített a párommal való beszélgetés és van egy igazán jó nővérem,aki a mai napig lelket önt belém,amikor látja rajtam, hogy kezdek "meghülyülni". Most ott vagyok, hogy bármikor megindulhat a szülés és tényleg anya leszek!!De tudo, hogy amint meglátom a bennem fejlődött kis manót tudni fogom,hogy mit tegyek és hogy érezzek!!Ne szégyeld magad!A lényeg, hogy legyen melletted valaki, aki mindenben támogat!!Gratulálok a babához!
Én is úgy gondolom, hogy ez még nem feltételn depi, csak egy természtes reakció. mindegyikünkben benne van az egészséges félelem. Én 10 éve vágyom babára, és mégis sírógörcsöt kaptam, mikor + lett a tesztem, hogy te jó ég, most mi lesz? Ne aggódj, ez múlni fog majd.
Beszélgess pároddal , másokkal sokat, de ha megnyugatónak érzed, kerss fel nyugodtan egy pszichológust, segíteni fog.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!