Más is van így? Olyanokat rúg a babám hogy néha már fáj. Van úgy hogy teljesen eltorzul a hasam látni hol a lába hol a keze. Nincs neki már elég hely? Nem "rossz" neki így?
Nyugi, van meg helye, nem feltetlenul ettol fugg.
En magas vagyok, az elso fiam kozel 4 kilosra nott bent, a masodik kicsivel 3 felett szuletett. Kicsi, feszes pocakom volt mindkettovel. Megis, a 2. babam sokkal durvabban mozgolodott bent, hiaba volt kisebb. Kegyetlen dolgokat muvelt idonkent, rendszeresen sziszegtem ossze-vissza, kivulrol siman kovetheto volt a mozgasa. Feszes felsoben voltam vmikor a szules elotti hetekben bevasarolni es a szomszed penztarnal allo pasi konkretan lefeheredett, amikor latta, hogy hogyan ugral a hasam ossze-vissza, meg is szolitott miatta, hogy ezt hogyan lehet elviselni, merthogy nezni is rossz, varta, hogy mikor dugja ki a labat a gyerek a hasamon. :-)
A ferjem is huhogott mar a vegefele, amikor nagyon belendult a fiunk es mozgatta a fel testem. Voltak pillanatok, amikor annyira atcsoportositotta magat a jobb oldalra, hogy konkretan a derekamon fajt a bor a huzodastol.
Meg is lett az eredmenye: egyreszt megrepedt a borom egy nagyon bulis ejszaka utan, masreszt szuletett egy fiam, aki kint is igen eroteljes, gyors mozgast vegzett az elso napoktol kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!