Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is van így? Olyanokat rúg...

Más is van így? Olyanokat rúg a babám hogy néha már fáj. Van úgy hogy teljesen eltorzul a hasam látni hol a lába hol a keze. Nincs neki már elég hely? Nem "rossz" neki így?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok elég alacsony 157cm. A doki szerint vékony a hasfalam ezért is éreztem hamarabb a mozgását (első baba 17hetesen már rendesen éreztem)
2010. jún. 19. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyanígy vagyok,és 32hetes,első baba nekem:)Kb 2hete van ez,hogy nyomkodja magát,rúg,de olyan szinten,hogy totál eldeformálódik a hasam,van hogy teljesen az egyik oldalra"megy"a hasam...:D meg púpos...meg teljesen fentre rúg,már a gyomromba,stb.Elég kellemetlen,pláne mikor először éreztem,meg is ijedtem mi ez,de ma már csak nevetek rajta,és "kérdezem"most ugyan mit csinálsz ott bent kisfiam...:DMár ilyenkor kevés a helyük azt mondják,de attól ők jólérzik magukat bent,nem rossz nekik,csak már jobban érezzük ha rúg vagy nyomja magát a helyhiány miatt.
2010. jún. 19. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, van meg helye, nem feltetlenul ettol fugg.

En magas vagyok, az elso fiam kozel 4 kilosra nott bent, a masodik kicsivel 3 felett szuletett. Kicsi, feszes pocakom volt mindkettovel. Megis, a 2. babam sokkal durvabban mozgolodott bent, hiaba volt kisebb. Kegyetlen dolgokat muvelt idonkent, rendszeresen sziszegtem ossze-vissza, kivulrol siman kovetheto volt a mozgasa. Feszes felsoben voltam vmikor a szules elotti hetekben bevasarolni es a szomszed penztarnal allo pasi konkretan lefeheredett, amikor latta, hogy hogyan ugral a hasam ossze-vissza, meg is szolitott miatta, hogy ezt hogyan lehet elviselni, merthogy nezni is rossz, varta, hogy mikor dugja ki a labat a gyerek a hasamon. :-)

A ferjem is huhogott mar a vegefele, amikor nagyon belendult a fiunk es mozgatta a fel testem. Voltak pillanatok, amikor annyira atcsoportositotta magat a jobb oldalra, hogy konkretan a derekamon fajt a bor a huzodastol.

Meg is lett az eredmenye: egyreszt megrepedt a borom egy nagyon bulis ejszaka utan, masreszt szuletett egy fiam, aki kint is igen eroteljes, gyors mozgast vegzett az elso napoktol kezdve.

2010. jún. 19. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen. A lányom sem volt semmi, most ikreket várok (fiúk, 28 hetesek vagyunk), hát néha eltorzul a képem, olyat rúgnak. Főleg a hasam tetején van egy pont, amit szerintem pár hete nagyon megrúhtatott belül, mert ha azóta oda rúgnak, akkor olyan mintha egy lila foltot rugdosnának az emberen.A deformitásról meg ne is beszéjünk.:-)
2010. jún. 20. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!