Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha este hatig normálisan...

Ha este hatig normálisan eszem, de utána nem eszek semmit + emellett rendszeresen mozgok, elég lesz a fogyókúrához? (éjfélkor szoktam lefeküdni)

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 20:04
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia!Szerintem jól kezdesz neki:),én is így csináltam ,nem volt bennem a stressz,nem éreztem hogy fogyókúrázok és lassan elkezdtem fogyni.Nagyon jó hogy rendszeresen mozogsz,az csak segít.Később,ha a kenyeret lecserélnéd (vagy elhagynád)másra az esetleg tovább segítene.Jó hogy nem a drasztikus megoldások közül választasz,nekem is ez a módszer vált be,kb.5-8 kg ment le így.Sok sikert!Szia
2009. okt. 20. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:

K9szi :)

igen, az nem baj, ha lassan fogyok, sőt, jó, mert ez az egészséges. szerencsére este már nem is vagyok éhes, mert napközben rendesen eszem

2009. okt. 20. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit értesz normális alatt.

Azért 6 előtt már tejbegrízt, töltött káposztát, meleg szenyát, hambit pizzát és ehez hasonlókat ne nagyon egyél :)

De biztosan fogsz fogyni!

Csak okosan és menni fog az!

2009. okt. 21. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel biztosan eredmenyt ersz el,de ha tartosan akarod csinalni nem igazan jo.feherjet nyugodtan ehetsz 6 utan is pl sovany husok,tejtermekek,meg persze zoldsegeket is.attol nem szedsz fel pluszkilot.
2010. nov. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!