Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este 11-kor vagy éjfélkor...

Este 11-kor vagy éjfélkor lehet még enni?

Figyelt kérdés
Azt mondják lefekvés előtt 2-3 órával kell vacsorázni, fehérjét és esszenciális zsírokat tartalmazó ételeket. Gyakran előfordul, hogy én éjjel 2kor vagy 3kor kerülök csak ágyba. Akkor ezek szerint éjfél körül kéne vacsoráznom, ami annyira furcsán hangzik nekem, mert évekig mindenhol arról lehetett hallani, h 6 után ne egyél, mert az esti evés hizlal (nem tudom egyébként, ez a tévhit hogy jött divatba, vki megmagyarázhatná). Ja és még annyit szeretnék kérdezni, h gyümölcsöt és zöldséget meddig lehet enni? Vagy azokat is lehet bármikor? Csak mert én a gyümiről is azt hallottam h délután már nem szabad enni...
2011. okt. 9. 23:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
előző válasz 00:05-nek ment :)
2011. okt. 10. 00:10
 12/21 A kérdező kommentje:
00:07 Köszönöm szépen. Ezt a könyvet muszáj megvennem. Érdekes lehet.
2011. okt. 10. 00:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Én pont mostanában fejezek be egy keményebb diétát, a testzsírszázalékom miatt. Most nemsokára erősíteni kezdek, mert nem ártana kicsit izmosodni utána :)

Sajnos nekem is így van, könnyen szedek fel zsírt viszont nehezen izmosodok, nekünk duplán meg kell küzdeni akik ilyenek vagyunk, kedves kérdező! :)

2011. okt. 10. 00:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Én nem venném olyan szigorúan. A lényeg, hogy az utolsó étkezésnél ne egyél sokat. Például eszel egy szelet sonkás kenyeret, és iszol hozzá egy pohár tejet. Abból biztos nem lesz nagy baj. Paprikát, uborkát, paradicsomot bőven ehetsz mellé.

Ha viszont a minimálisra akarod csökkenteni a szénhidrátot meg a zsírt, akkor egyél sovány húst (csirkemell sonka, gépsonka) valamilyen zöldséggel (paprika, paradicsom, uborka, káposzta, sárgarépa).

2011. okt. 10. 00:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha reggel hatkor fekszel le, akkor lehet. Mellesleg én leszrom mindig össze-vissza eszem, de járok rendszeresen edzeni és nem látszik meg. Tegyél te is így! Sport4eva:)
2011. okt. 10. 01:18
 16/21 anonim válasza:

Amúgy 0:05-nek igaza van. Éjszaka valóban remekeket lehet enni... :D

Amúgy én 90 kiló vagyok. Férfiként ugyan, de nem csupa izom, és nem is vagyok kétméteres óriás, úgyhogy van rajtam bőven felesleg, ezt nem tagadom. Viszont ezt a versenysúlyomat tartom hosszú évek óta. Akkor is ennyi vagyok, ha direkt kevesebbet eszem, és lefekvés előtt 2-3-4-5-6 órával semmit. És akkor is, ha két pofára zabálok éjszakánként. :)

2011. okt. 10. 06:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

En altalaba 8 es 9 ora kozott vacsizok este. Ejfel-1 ora kerulok agyba. Mondjuk en vacsorara csak szigoruan zoldsegeket eszek. 1 hete fogyozok es mar lement -2 kg. Pedig nem drasztikusan fogyozok csak kaloriat szamolok es rendszeresen mozgok (mar amennyit tudok a kisfiam mellett).

2011. okt. 10. 06:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki össze-vissza eszik, és NEKI jó, neked nem muszáj követni a rossz példát. Verik a mellüket, hogy nincs semmi bajuk, de nem látnak a jövőbe, ami nem baj, a baj az, hogy nem is gondolnak rá... Mikor jön a baj, akkor meg már késő lesz. Nem 100%, hogy betegek lesznek, egyénfüggő. De sokkal okosabb emberek megmondták (kutatások után!), hogy lefekvés előtt 2-3 órával ajánlott utoljára enni, mert ha a szervezet éjjel emészt, nem pedig regenerálódik, akkor az elhízásnál jóval nagyobb betegségek jöhetnek: reflux, rák, cukorbetegség. Nem most! 20-30 év múlva, és majd nem tudja, mitől. Nem biztos, hogy jön... de én szeretem annyira magamat meg az életet, hogy bolond lennék kockáztatni. De ettől még nem koplalok, sem nappal, sem este, és ha ritkán előfordul, hogy későn érek haza, és nem tudtam vacsizni, igen, akár egy szendvicset is megeszem, ha nincs más. De ez ritkán fordul elő, nem hinném, hogy bármit is okozna. De rendszeresen nagyon nem ajánlott tele hassal lefeküdni.

De persze mindenki abban hisz, amiben akar, és mindenki saját magáért felelős. Te is, én is, ők is.

2011. okt. 10. 09:44
 19/21 anonim ***** válasza:

6.13: milyen aranyos :D jövőhéten ilyenkor írj, akkorra biztos kiakad már a szervezeted.

én is hajnalban fekszem, és ált. 11-12 körül vacsizom, és már fogytam 7 kg-t! :)

2011. okt. 10. 11:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Miert akadna ki a szervezetem??? 06:13-as vagyok.

1300-1400 kaloriat eszek naponta. Ezen a heten ketszer is bunoztem. Annyit teszek,hogy este mar tenyleg csak zoldseget eszek altalaba megparolva es csirkemellel(oke ezt nem irtam oda). Minden nap 2x30 percet aerobikozok.

Sosem vagyok ehes, ennyi kaloriabol igazan jokat lehet enni ,meg sosem fekudtem le ehesen!!!

2011. okt. 10. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!