Mit csináljak hogy ne hizzak vissza? 14/L 174 cm 53-54 kg
Figyelt kérdés
2 hónapja fogyózom és lement 4-5 kg de úgy hogy alig ettem.. ez most nekem jó mostmár max erősíteni akarok de nemtudom hogy álljak vissza normálra úgy hogy ne hízzam vissza amit leadtam2011. okt. 9. 19:09
11/19 anonim válasza:
utolsó vagyok: az lemaradt a végéről hogy : azért nem merek mert én is félek a vissza hizástól.
12/19 A kérdező kommentje:
xD akkor mind a 2-en koplalhatunk örökkép :P
nem m amugy ez egyén függő ? és ha lassacskán álunk vissza ?
2011. okt. 9. 19:55
14/19 anonim válasza:
Ne parázz már ennyire. Egyél normálisan. Ha többet mutat a mérleg 2-3kilóval akkor vegyél visszább.Ennyi. Nem fogsz 10kilót hízni azonnal.
15/19 anonim válasza:
14éves koplalós lány vagyok: hallottam azt h akik koplalnak és vissza térnek azoknak csak azért mutat többet a mérleg mert a glikokén raktárak elv feltöltödnek és nem azért mert hiztak. Persze egy idő után hizni is fogsz/fogunk de elöszőr csk azért mutatna többet a mérleg.
16/19 anonim válasza:
Úristen, hiszen gyerek vagy még! Most kezdesz majd NŐ lenni kislányból. Ne koplalj! Nem lesz mit fogni rajtad :P A teherbe esés is nehéz lesz. STB :P
17/19 anonim válasza:
jaj, ne írj ilyet, mert ennyi ésszel még képes lesz a koplalást fogamzásgátló módszernek használni... :D
18/19 anonim válasza:
Nem akarok elkeseríteni egy koplalós 14 éves kislányt sem, de most kezd fejlődni a szervezetetek. Először magasságilag nyúltuk meg (ami már nagyjából bekövetkezett a magasságodból ítélve), aztán ELENGEDHETETLENÜL elkezdtek alakilag is formálódni, nőiesedni, szélesedni a csípőtök - ami zsírpárnákkal jár itt-ott. Ezért is felesleges 14 évesen fogyókúrázni, mert úgysem marad ilyen a testetek, ha lefogytok, ha nem. Főleg majd olyan 18-20 éves korotok körül lesz egy nagyobb változás, amikor elnyeritek a "végső", nőies formátokat. Olyankor majdnem minden nő kikerekedik egy picit. Ez van.
19/19 anonim válasza:
azt a kutya!!
hogy a fenébe vagy 53 kg?
sportolok heti három/négyszer, nincs rajtam tul.képp felesleg és vagyok 63 kg. ( 177 cm az a 3 cm nem számít )
sztem nem szabadna ilyen kevés kg-nak lenned. ha nagynak érzed a hasad akkor csinálj meg napi 20 felülést. ( ha bírsz többet akkor lehet 50 vagy vmennyi) de ne fogyózz.
előre szólok, ha fogyókúra helyett tornázol ( tényleg tedd ezt) akkor nőni fog a súlyod, mert az izom nehezebb mint a háj. sztem súlyban nyugodtan lehetsz 60 kg is. vagy több. a lényeg hogy egészséges kaják ( gyümölcs, joghurt stb ) és nem lesz gond, nem fog nőni a hasad.
szerintem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!