Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon félek. Lassan 2honapja...

Nagyon félek. Lassan 2honapja minden nap leg kevesebb 1400 ugrást csinálok ugrokötélel ha eszek valami édeséget akkor 2000-2800at. Olvasd végig lácci nagyon fontos?

Figyelt kérdés
és miota ezt csinálom nem jött meg...:S az orvos nemtudja miért semmit se irt fel azt monta tornátol nem lehet de azt olvastam valahol hogy ez káros a méhre vagy mire és ha abba hagyom ezt mert tényleg ez jo könnyü is és izadok vele akkor hogy fogyjak le? igyis nem megy le a hasam. hullahop karikázok is de azt nem mindig.és futni utálok enni imádok:D. azt olvasom mindenhol hogy sokszor kevesett egyek de ez baromság mer ha a kedvenc ételemet eszem nem tudok kevesett enni belöle amikor még ot van elöttem egy csomo... nemtudom mitcsináljak segitsetek és mit egyek tök fözeléket lehet? és milyen kenyeret vegyek?fehéret már nem eszek barna magvas(zacskosat szoktam)
2009. ápr. 29. 21:09
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

ma van a 2ik napja hogy nem ugráloköteleztem (toránzok mást aerobicot) de híztam is...:S az ugrálokötelezéshez hasonlo dolog nincs amitöl jol ég a zsir mert az arobic hogy össze vissza kell lépkedni attol nem érzem azt hogy de jó ma is tettem magamért valamit...:S

Ha igy folytatodik visszajön az a 3kilo és nem akarom és futni meg nem fogok mert az oldalamba mindig beszurodik valami meg a szivembe is..:S

2009. máj. 2. 22:27
 32/37 anonim ***** válasza:

Figyi. Azért szúródik bele a szívedbe meg az oldaladba, mert:

1) nem jól veszed a levegőt. Hasi légzés! Csodákat művel. Úgy könnyű megtanulni, hogy ülsz egy széken, lábak terpeszben. Lehajolsz és megfogod a bokáidat. Fejed egyenesen tartod. Ebben a pozícióban automatikusan hasra veszed a levegőt, így tudni fogod, milyen ez.

2) Nem lassan, naggyon lassan, pláne bemelegítés után kezdesz futni.

3) Futás közben nem alakítasz ki ritmust a lélegzetednek. Pl 4 lépésenként egyet be, a következő négy trappra meg egyet ki.

4) Futás előtt két-három órával már csak könnyű dolgokat egyél, majd előtte 45 perc-egy órával egyél egy banánt(esetleg szőlőcukrot). Feltölt energiával.

Hajrá, bár ismernélek, eddig mindenkivel megkedveltettem a futást, akinek lába van... :)

2009. máj. 3. 21:04
 33/37 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot :)
2009. máj. 4. 13:50
 34/37 anonim válasza:

csinalj hasprést, felülést. vérbőséget okoz a hasban, és formál is. kg ban lehet h nem elszel kevesebb, de napi 10-15perc hasprés már 2hét után nagyon látszik!!!

Egyél sok vöröshúst, céklát, az segít a vérképzésben (vas), ha még nem jött vna meg. egyél zöldséget szénhidrátos köret helyett hús mellé. A narancs a citrom és a grépfruit zsírégető hatású gyümölcsök! nap 2-3 csodákat tesz! hajrá!

2009. máj. 5. 15:50
 35/37 anonim ***** válasza:
Azta hogy csinálsz 1400 ugrást:O én csak 800 at tudok....Hogy csinálod?:O
2009. nov. 6. 14:25
 36/37 A kérdező kommentje:
:) hát ugy hogy meg akartam csinálni:D de minden 100-iknál megáltam 2-3perc pihenésre és utána mindent bele:D és gondold el még pufis kabátban csináltam:D de már leáltam rola most szoba bicajozok+hullahop karika
2009. nov. 6. 22:55
 37/37 anonim válasza:
Szia! Ne ess kétségbe! Én már 2 éve ugrókötelezek, és nekem ki szokott maradni 5-6 hónapot is.. sajnos nem tudom mennyi idős vagy. De ha serdülsz akkor nincs probléma! Nekem Amerikában egy orvos azt mondta, hogy ezzel semmi gond és , ez gyakori ebben a korban..nem állt még be:)Nyugiii..
2010. márc. 5. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!