Nagyon félek. Lassan 2honapja minden nap leg kevesebb 1400 ugrást csinálok ugrokötélel ha eszek valami édeséget akkor 2000-2800at. Olvasd végig lácci nagyon fontos?
ma van a 2ik napja hogy nem ugráloköteleztem (toránzok mást aerobicot) de híztam is...:S az ugrálokötelezéshez hasonlo dolog nincs amitöl jol ég a zsir mert az arobic hogy össze vissza kell lépkedni attol nem érzem azt hogy de jó ma is tettem magamért valamit...:S
Ha igy folytatodik visszajön az a 3kilo és nem akarom és futni meg nem fogok mert az oldalamba mindig beszurodik valami meg a szivembe is..:S
Figyi. Azért szúródik bele a szívedbe meg az oldaladba, mert:
1) nem jól veszed a levegőt. Hasi légzés! Csodákat művel. Úgy könnyű megtanulni, hogy ülsz egy széken, lábak terpeszben. Lehajolsz és megfogod a bokáidat. Fejed egyenesen tartod. Ebben a pozícióban automatikusan hasra veszed a levegőt, így tudni fogod, milyen ez.
2) Nem lassan, naggyon lassan, pláne bemelegítés után kezdesz futni.
3) Futás közben nem alakítasz ki ritmust a lélegzetednek. Pl 4 lépésenként egyet be, a következő négy trappra meg egyet ki.
4) Futás előtt két-három órával már csak könnyű dolgokat egyél, majd előtte 45 perc-egy órával egyél egy banánt(esetleg szőlőcukrot). Feltölt energiával.
Hajrá, bár ismernélek, eddig mindenkivel megkedveltettem a futást, akinek lába van... :)
csinalj hasprést, felülést. vérbőséget okoz a hasban, és formál is. kg ban lehet h nem elszel kevesebb, de napi 10-15perc hasprés már 2hét után nagyon látszik!!!
Egyél sok vöröshúst, céklát, az segít a vérképzésben (vas), ha még nem jött vna meg. egyél zöldséget szénhidrátos köret helyett hús mellé. A narancs a citrom és a grépfruit zsírégető hatású gyümölcsök! nap 2-3 csodákat tesz! hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!