Nagyon félek. Lassan 2honapja minden nap leg kevesebb 1400 ugrást csinálok ugrokötélel ha eszek valami édeséget akkor 2000-2800at. Olvasd végig lácci nagyon fontos?
És te hol tartasz? idiotaXD Mért irok ugy mint egy 14éves?hmm nem értem:D
Amugy irtam is ogy voltam orvosnál és amikor megkérdeztem mi a bajom azt mondta nemtudom szoval erröl ennyit.. ja és gyogyszert se irt semmit gyülöllöm azt az orvost:S csak annyit mondot ha 2honapig még nem jön meg menyek vissza hozzá de tudod ki fog oda visszamenni
Köszi a válaszokat még a tiédet is köszi aki nem néz teljesen normálisnak:D
1) A kenyér mindenképp hízlal, a magvas a több rosttartalmánál fogva egészségesebb a bélműködésednek, de szénhidrát van benne, ami zsírrá alakul át a testedben.
2) Az ugrókötelezéstől nem marad el a menzesz, HA AMÚGY minden rendben benned. Tehát nincs hormonzavarod és nem vagy terhes. Ha a nőgyógyász egyiknek sem nézett alaposan utána, akkor cseréld le.
3) Az ugrókötelezés NEM aerob, hanem kardioedzés. (Nehezen tudom elképzelni, hogy pl lassú kocogás tempóban ugrálsz). Fogyni akkor lehet, ha lassan és sokáig csinálod ugyanazt a mozdulatsort (ismétlem: lassú kocogás), hogy végig kapj levegőt, mert oxigén nélkül nem ég a zsír, ami amúgy is a mozgás első 40 perce után kezd "bontódni", addiga véredben lévő cukrot égeteds. Kardioedzéstől, mint a nevében is benne van, a szíved,a keringésed erősödik, nem a has-és egyéb izomzatod elsősorban.
3) Ha a sokszor keveset baromság, akkor neked nulla önuralmad van, anélkül fogyni nem lehet- olyan fogyókúra nincs, ahol annyit ehetsz,a mennyit és amikor akarsz. Pont. Áldozat nélkül nincs siker.
Annak, aki azt írta, hogy úgy írsz, mint egy 14 éves igaza volt, nem vall túl árnyalt gondolkozásra a kérdésed. Nem érted miért? Persze, lásd előző mondatom.
Bocs a durva stílusért, de az ember 14 pláne 19 évesen legyen tisztában azzal, ami a testében zajlik. Miattad mondom, mielőtt leordítod itt a fejem- bár nyugodtan- ha nem a saját információidra hallgatsz, nem keresel rá dolgokra, akkor bárkinek bármit elhiszel? És ha beteg leszel a végére? Bár Te tudod.
Jó egészséget minden esetre.
-dietetikus-
Helyi zsírégetés NINCS, még mindig nincs. Abban igaza van kérdezőnek, hogy általánosan, mindenhonnan akar fogyni. Eddig jó. De erre- dietetikus írta is, nem kardioedzés való. Ezen kívül onnan, ahol fogyni szeretnénk, erősíteni kell az izmokat. Több féle hasizmunk van, ferde, alsó, felső, hátsó, stb... A mindig ugyanúgy végzett felülés tehát nem hatásos, rá kell keresni célgyakorlatokra AEROB edzés mellett. Dietetikus leírta, mi az aerob, szót kell neki fogadni.
Ezen kívül:
Ha nem jön meg a menzeszem, veszek tesztet, elmegyek nőgyógyászhoz. Ha adoki leráz és ebbe belenyugszom az nem csak őt, hanem az én felelő(tlen)sség tudatomat is minősíti...
Átgondolt étkezés nélkül nincs fogyás: minimális szénhidrát és nagyon kevés zsiradék délelőttig, onnatól zöldségek és fehérje, hogy ne izomból fogyjunk. Vacsorára semmi.
Ennyi.
Aki ezt nem tudja betartani a cél érdekében, az először a belsején dolgozzon a külseje helyett.
Hát nem is ott, ahol te pedig egyidősek vagyunk...
De le is zárnám a témát mert nem érted amit írtam, és nem teljesen gondolunk most egyre...
mindegy. Próbálj egészségesen élni és az ugrókötelezést pedig hagyd abba, mert rosszat tesz az ízületeknek is ez a sok ugrálás állandóan. A hasadra felülést érdemes csinálni és diétázni esetleg krémezni. Chips, csoki mekis kaja kilőve mert az mind a hasra megy az ilyen egészségtelen ételek.
Ehetsz bármit, csak keveset és egészségesen. Főleg zöldségeket, levest, főzeléket stb. Ami nem olyan nehéz étel.
Az ugrókötelezés hasra nem sokat ér de a porcokat sikeresen elkoptatja és a sok ugrálás a melleknek sem tesz jót.
Ráadásul kabátban, csoda hogy még nem ájultál el egyszer sem. Nem is vagy kövér, ennyi kilóval, hülyeség ennyire túlterhelni magadat.
Én 13hoz voltam 46 kg,és volt hasam,hiába dolgoztam rá.Aztán köszönhetően a kemény fogyókúrának,úgy szétb@sztam a beleimet,hogy azóta hasmars van folyton.Semmi nem segít már rajta de ez van...
Gondolom nálad is felborult a hormonháztartás.
Kenyér,édesség,burgonya,tészta tilos,attól hízol,aztán meg felesleges ugrálni.
Sok zöldség ,gyülölcs,csirkemell,halfilé,ez a titok és a kalória számlálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!