Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon félek. Lassan 2honapja...

Nagyon félek. Lassan 2honapja minden nap leg kevesebb 1400 ugrást csinálok ugrokötélel ha eszek valami édeséget akkor 2000-2800at. Olvasd végig lácci nagyon fontos?

Figyelt kérdés
és miota ezt csinálom nem jött meg...:S az orvos nemtudja miért semmit se irt fel azt monta tornátol nem lehet de azt olvastam valahol hogy ez káros a méhre vagy mire és ha abba hagyom ezt mert tényleg ez jo könnyü is és izadok vele akkor hogy fogyjak le? igyis nem megy le a hasam. hullahop karikázok is de azt nem mindig.és futni utálok enni imádok:D. azt olvasom mindenhol hogy sokszor kevesett egyek de ez baromság mer ha a kedvenc ételemet eszem nem tudok kevesett enni belöle amikor még ot van elöttem egy csomo... nemtudom mitcsináljak segitsetek és mit egyek tök fözeléket lehet? és milyen kenyeret vegyek?fehéret már nem eszek barna magvas(zacskosat szoktam)
2009. ápr. 29. 21:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%
De akkor hogy fogynál a hasadra, ha a lábad tornázik?
2009. ápr. 29. 22:00
 12/37 A kérdező kommentje:
uristen:S persze hogy akarok nem tudtam hogy ilyen veszélyes az ugrálokötelezés de msot komolyan:S most nagyon megijeztettetek de nemtudok leálni vele egyszerüen már az életemhez tartozik akkor hullahopkarikázhatok?? vagy amit itthon lehet csinálni olyat mondjatok lécci mert edzöre nem futja sajnos:S
2009. ápr. 29. 22:04
 13/37 A kérdező kommentje:
betekertem celofánal és pufi dzsekibe csinálom az egészet:D és nagyon megizazt mondjuk nem minden nap de a hasamrol meg csurog a viz ha leveszem a celofánt meg fogytam is ugyhogy idövel biztos lemene vagy nemtudom de ha nem lehet ez miatt gyerekem akkor semmitse ér az életem:S De akkor az orvos mondta volna nem? vagy nem
2009. ápr. 29. 22:11
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
hát inkább vagy nem. Végülis most mennyit eszel egy nap?
2009. ápr. 29. 22:18
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Höbebre, ezt most elképzeltem.

160 centis 50 kilós lány becelofánozott hassal pufidzsekiben ugrálókötelezik minden nap 1400 ismétlést, de van hogy 2800-at.

Ez most vagy megint egy kamu kérdés vagy tényleg atomot Magyarországnak.

2009. ápr. 29. 22:24
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
tölts le fitness videókat, Rubint Réka, Norbi, Béres Alexandra..stb, azok normálisan átgondolt edzések, nem egyirányú ugrabugra. Rékának van olyan is, hogy 30 perc csak hasizom. Ha akarod átküldöm emailben ha írsz.
2009. ápr. 29. 22:50
 17/37 A kérdező kommentje:

22:18 hát reggelente almát szoktam pedig régen utálatam de kb eztis kéthonapja minden nap eszek.aztán eszek azt amit mindenki csak kevesebbet(de néha sokat,akkor több torna) és nem nagyon eszek fehér kenyeret azt is ritkán,

Az a baj hogy félután emgya kedvenc soroztaom:D és ha nem vagyok éhes akkor is kell ennem és rengeteg vitalis csokis müzli fér ilyenkor belém és rá 1orára kb jön a torna idö. ja meg szoktam györi édes kekszeket de este 6után semmi már nagyon rég ettem 6után,vagy egy zacsko csipszet de jo is lene:) kb ennyi

22:24hez ez nem kamu kérdés mert akkor nem idegesitene ez a kérdés szoval érted.. akkor nem irtam volna ide

És köszi mindenkitöl a válaszokat.

2009. ápr. 29. 23:31
 18/37 anonim válasza:
100%
Hát, én mikor kemény fizikai munkát végeztem inkább többször jött meg mint kevesebbszer a kelleténél, de a koncentrációs táborban a nők például nem menzeszeltek (bocs a durva példáért, de ez tény), és ebből is látszik, hogy a komoly fizikai/pszichikai változások komoly elváltozásokat eredményezhetnek a testünkben. Amúgy a magasság/súly rátád jó, tehát inkább hasgyakorlatokat ajánlanék. Az "atomot Magyarországnak" kommentet eléggé viccesnek találtam :o)
2009. ápr. 30. 00:01
 19/37 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem ártana orvoshoz fordulnod mert ez nem egészséges.

Ráadásul úgy írsz, mint egy 14 éves és nem úgy tűnik, mintha sok eszed lenne...... 19 évesen komolyan itt tartasz? Szép.

2009. ápr. 30. 03:05
 20/37 anonim ***** válasza:
73%
Na, a ma 03:05-ös lehúzta a rollót.
2009. ápr. 30. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!