Nagyon félek. Lassan 2honapja minden nap leg kevesebb 1400 ugrást csinálok ugrokötélel ha eszek valami édeséget akkor 2000-2800at. Olvasd végig lácci nagyon fontos?
Höbebre, ezt most elképzeltem.
160 centis 50 kilós lány becelofánozott hassal pufidzsekiben ugrálókötelezik minden nap 1400 ismétlést, de van hogy 2800-at.
Ez most vagy megint egy kamu kérdés vagy tényleg atomot Magyarországnak.
22:18 hát reggelente almát szoktam pedig régen utálatam de kb eztis kéthonapja minden nap eszek.aztán eszek azt amit mindenki csak kevesebbet(de néha sokat,akkor több torna) és nem nagyon eszek fehér kenyeret azt is ritkán,
Az a baj hogy félután emgya kedvenc soroztaom:D és ha nem vagyok éhes akkor is kell ennem és rengeteg vitalis csokis müzli fér ilyenkor belém és rá 1orára kb jön a torna idö. ja meg szoktam györi édes kekszeket de este 6után semmi már nagyon rég ettem 6után,vagy egy zacsko csipszet de jo is lene:) kb ennyi
22:24hez ez nem kamu kérdés mert akkor nem idegesitene ez a kérdés szoval érted.. akkor nem irtam volna ide
És köszi mindenkitöl a válaszokat.
Szerintem nem ártana orvoshoz fordulnod mert ez nem egészséges.
Ráadásul úgy írsz, mint egy 14 éves és nem úgy tűnik, mintha sok eszed lenne...... 19 évesen komolyan itt tartasz? Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!