Ünnepekkor is tartani fogod a diétát?
szerencsére én sütöm a karácsonyi vacsit, úgyhogy van egy kis befolyásom a dolgokra :) szerintem valami új csirkemelles receptet fogok kipróbálni, persze nem szigorú diétásan, tehát lehet tejszínes lesz, vagy sajtos, vagy töltött... :) köretnek pedig úgyis csinálok krumplipürét meg mexikói zöldséget is, én úgyis jobban szeretem a párolt zöldséget.
sütit nem szoktam sütni csak egy adag mézes kalácsot szoktam, abból biztos fogok enni párat, de a nagy része úgyis rokonokhoz megy.
másnap, harmadnap anyánál, nagyinál vagyunk, náluk is lehet választani olyat, amivel helyben felszedsz 3 kg-t, meg kevésbé durvát is. én alapból nem kívánom soha a nehéz kajákat (tésztás pörköltök, halászlé), így ezzel sincs gond soha.
A szilveszter lesz az egyedüli "nagyobb" kihágás, mivel ott lesz alkohol bőven, meg gondolom rágcsálni való is, sok szendvics, stb :D
de egyébként már súlytartón vagyok, szóval ez így nem lesz gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!