Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ünnepekkor is tartani fogod a...

Ünnepekkor is tartani fogod a diétát?

Figyelt kérdés
most a karácsonyra gondolok első sorban..annyi süti szokott akkor lenni, meg vendégek, vagy éppen te mész valahova, akár vendégségbe. És nem fogsz enni semmi sütit csak mert diétázol?
2011. okt. 7. 17:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerencsére én sütöm a karácsonyi vacsit, úgyhogy van egy kis befolyásom a dolgokra :) szerintem valami új csirkemelles receptet fogok kipróbálni, persze nem szigorú diétásan, tehát lehet tejszínes lesz, vagy sajtos, vagy töltött... :) köretnek pedig úgyis csinálok krumplipürét meg mexikói zöldséget is, én úgyis jobban szeretem a párolt zöldséget.

sütit nem szoktam sütni csak egy adag mézes kalácsot szoktam, abból biztos fogok enni párat, de a nagy része úgyis rokonokhoz megy.

másnap, harmadnap anyánál, nagyinál vagyunk, náluk is lehet választani olyat, amivel helyben felszedsz 3 kg-t, meg kevésbé durvát is. én alapból nem kívánom soha a nehéz kajákat (tésztás pörköltök, halászlé), így ezzel sincs gond soha.

A szilveszter lesz az egyedüli "nagyobb" kihágás, mivel ott lesz alkohol bőven, meg gondolom rágcsálni való is, sok szendvics, stb :D

de egyébként már súlytartón vagyok, szóval ez így nem lesz gáz :)

2011. okt. 8. 01:40
 12/12 anonim ***** válasza:
A mikulást szerencsére megúszom, külföldön leszek(akkor is szoktam kapni egy rakat csokit), de karácsonykor zabálni fogok amennyi belém fér:D
2011. okt. 8. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!