Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlyt szeretnék tartani. Ez...

Súlyt szeretnék tartani. Ez mára sok volt így?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2 dkg tk. kenyér, 3 dkg pulykamellsonka, 5 dkg paradicsom, 10 dkg uborka, 5 dkg paprika, 15 g mustár. Egy alma.

Tízórai: 2alma.

Ebéd: egy kis tányér krumplis tészta, 5 dkg paradicsommal, kis lilahagymával. Egy alma.

Uzsonna: 2 fürt szőlő. 1 dl tej.

Vacsora: 2 db tükörtojás, 2 dkg tk. kenyér, 3 dkg pulykamellsonka, soksaláta. egy alma. 2 gombóc csokifagyi.

2011. okt. 21. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát egészséges dolgokat eszel, de azért ez szerintem elég sok kaja... Én nem bírnék ennyit megenni, az biztos! :D
2011. okt. 21. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Huhh tényleg sok, és gyümölcsöt soha ne egyél egyből kajára! 1 óra késleltetéssel csak !és ne vacsira edd a gombóc fagyit hanem délben, bár az időket nem írtad de ha mozogsz mellé tartani fogd magad.
2011. okt. 21. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így sok, este ne egyél sok kenyeret, max 1 szeletet, a kenyeret és a fagyit is hagyd el, vagy reggel edd, de semmiképp se este!!. helyette ehetnél kicsit többet ebédre.
2011. okt. 21. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem sok. Ami ebből kalóriadúsabb az a kenyér, a krumplis tészta és a csoki fagyi, na meg esetleg a szőlő, de azért az sem csoki kategória. A többiben kevés kalória van. Bár azzal én is egyetértek, hogy nem a legjobb főétkezés után gyümölcsöt enni, de ha neked nincs ettől semmi bajod, megeheted.

Amúgy úgyis látni fogod, ha túl sokat eszel. Ahogy felszalad 1-2 kiló, vissza kell kicsit fogni magadat.

2011. okt. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!