Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni magam,...

Hogyan tudnám rávenni magam, hogy eljárjak futni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem vagyok annyira kövér (56 kb 168 cm-hez), viszont rengeteg csokit eszek, sportolni soha nem sportoltam. Iskolában sem tornáztam soha. Sajnos elég lusta vagyok. Viszont zavar, hogy összeér a combom, meg kicsit kezd pufi lenni az arcom is. Valahogy le kellene adni pár kilót. A futásra gondoltam, mert még az a legegyszerűbb. Találtam 8 hetes edzéstervet. Minden nap elhatározom, hogy este elmegyek futni, de valahogy sose tudom rászánni magam. Akaraterőm sajnos nincs sok. Mit tehetnék, hogy inspiráljon valami? Hogy lemenjek és mozogjak egy fél órát? Társaság sajnos nincs, egyedül vagyok kénytelen futni.

20/L

2011. okt. 6. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy tv nézés közben tornázok... Futni 3 napig jártam aztán meguntam. A TV előtt meg bármilyen gyakorlatokat végezhetsz, nem unalmas, tulajdonképpen észre sem veszed, hogy telik az idő :-)
2011. okt. 9. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor találj más mozgást amit szívesen végzel. Amit szívesen csinálsz ara nem kell rávenned magad, mert arra magadtól lesz igényed. Ennyi a dolog titka.
2011. okt. 9. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyedül én sem tudok futni, viszont társsal igen. Lehetőleg olyat válassz, aki edzettebb, mint te. Ez egyrészt motivál, másrészt nem olyan unalmas, ha éppen nem köpöd ki a tüdődet (amit egy idő után már nem fogsz), akkor beszélgetni is tudtok közben.
2011. okt. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!