Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudom magam...

Mit tegyek? Nem tudom magam rávenni a fogyózásra.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és 6 kg-t szeretnék fogyni...
2011. júl. 19. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
paramétereid? mert ha tudjuk, akkor talán tudunk segíteni...
2011. júl. 19. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem kell fogyózni. Csak egyél kevesebbet!

Ha látsz valami kaját, mondd, hogy Áh, majd később!

Csak ah éhes vagy,. akkor egyél! És ha cukrot, lisztet látsz, hanyagold. Ne szedj másodszor! 6 kilót így is le lehet adni. Tapasztalatból mondom, higgy nekem.A fogyókúra kimerítő :)Találsz annál jobb szórakozást. Pl. menj a strandra, de ne vigyél csak 1 szendvicset, 3 almát és vizet. Pénz nem kell! Estére garantáltan fogysz fél kilót.Nem baj, ha vacsizol, megéhezve a strandon csak nem kell ájultra enni magad.

Ha rá vagy szokva az evésre, akkor találj ki valamit helyette, ami ugyanolyan jó. Mi pl. a léányommal, evés helyett bekrémezzük a kezünket, vagy kifestjük a körmünket, vagy megnézünk vmit a neten.

H ará vagy s

2011. júl. 19. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia

Sajnos én is ilyen vok teszünk együtt ellene??

2011. júl. 19. 18:08
 4/9 A kérdező kommentje:
172 cm magas vagyok és 63 kg. Köszönöm a normális válaszokat és h próbáltok segíteni! Igen, én benne vagyok h próbáljuk meg együtt... :)
2011. júl. 19. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
semmi szükséged 6 kg fogyásra...sport meg nem fog megártani
2011. júl. 19. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
nem kell fogynod
2011. júl. 19. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég lesz ott 3 kg is. S ha naponta bicizel 1 órát, akkor az meglesz. Ha 6 kilót lefogysz, abba pont a melleid is beleesnének.Meg az arcod, Nem kell beesett arc! Inkább vegyél új bikinit, többet ér!
2011. júl. 19. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:

hát az az igazság hogy én pont ilyen magas vagyok és hét kilóval kevesebb. mégsem érzem jól magam... érdemes lesz ennyit fogynod? :D

nade komolyra fordítva a szót, hisz segíteni jöttem:

tényleg nem kell hat kilót fogynod, legalábbis egyelőre, mert 6 kiló súlyvesztés egészséges tempóban és körülmények közt azért nem rövid idő - neked pedig semmi kedved fogyózni, szóval első célkitűzésnek rendben lesz mondjuk egy olyan 3 kg.

Egy lájtosabb diétával és sok olyan mozgással, amit szívesen csinálsz, kb. 2 hét alatt leadod.

DE. Ha a maradék 3 kitűzött bűvös kilót is le akarod adni, akkor bizony kell egy remekbe szabott súlytartó diéta és meg kell tartani a mozgást.

Tényleg nem egy ördöngősség a diéta, csak elhatározás, motiváció, elérhető cél, és kitartás kell (:

Sok szerencsét! :)

2011. júl. 19. 18:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Elkezdek sportolni, és majd leírom milyen változásokat észleltem magamon...:)
2011. júl. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!