Mit tegyek? Nem tudom magam rávenni a fogyózásra.
Nem kell fogyózni. Csak egyél kevesebbet!
Ha látsz valami kaját, mondd, hogy Áh, majd később!
Csak ah éhes vagy,. akkor egyél! És ha cukrot, lisztet látsz, hanyagold. Ne szedj másodszor! 6 kilót így is le lehet adni. Tapasztalatból mondom, higgy nekem.A fogyókúra kimerítő :)Találsz annál jobb szórakozást. Pl. menj a strandra, de ne vigyél csak 1 szendvicset, 3 almát és vizet. Pénz nem kell! Estére garantáltan fogysz fél kilót.Nem baj, ha vacsizol, megéhezve a strandon csak nem kell ájultra enni magad.
Ha rá vagy szokva az evésre, akkor találj ki valamit helyette, ami ugyanolyan jó. Mi pl. a léányommal, evés helyett bekrémezzük a kezünket, vagy kifestjük a körmünket, vagy megnézünk vmit a neten.
H ará vagy s
Szia
Sajnos én is ilyen vok teszünk együtt ellene??
hát az az igazság hogy én pont ilyen magas vagyok és hét kilóval kevesebb. mégsem érzem jól magam... érdemes lesz ennyit fogynod? :D
nade komolyra fordítva a szót, hisz segíteni jöttem:
tényleg nem kell hat kilót fogynod, legalábbis egyelőre, mert 6 kiló súlyvesztés egészséges tempóban és körülmények közt azért nem rövid idő - neked pedig semmi kedved fogyózni, szóval első célkitűzésnek rendben lesz mondjuk egy olyan 3 kg.
Egy lájtosabb diétával és sok olyan mozgással, amit szívesen csinálsz, kb. 2 hét alatt leadod.
DE. Ha a maradék 3 kitűzött bűvös kilót is le akarod adni, akkor bizony kell egy remekbe szabott súlytartó diéta és meg kell tartani a mozgást.
Tényleg nem egy ördöngősség a diéta, csak elhatározás, motiváció, elérhető cél, és kitartás kell (:
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!