Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni magam,...

Hogyan tudnám rávenni magam, hogy eljárjak futni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem vagyok annyira kövér (56 kb 168 cm-hez), viszont rengeteg csokit eszek, sportolni soha nem sportoltam. Iskolában sem tornáztam soha. Sajnos elég lusta vagyok. Viszont zavar, hogy összeér a combom, meg kicsit kezd pufi lenni az arcom is. Valahogy le kellene adni pár kilót. A futásra gondoltam, mert még az a legegyszerűbb. Találtam 8 hetes edzéstervet. Minden nap elhatározom, hogy este elmegyek futni, de valahogy sose tudom rászánni magam. Akaraterőm sajnos nincs sok. Mit tehetnék, hogy inspiráljon valami? Hogy lemenjek és mozogjak egy fél órát? Társaság sajnos nincs, egyedül vagyok kénytelen futni.

20/L

2011. okt. 6. 12:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam, az 56 kg lenne :)
2011. okt. 6. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg nincs felesleged...

Àllj le a csokievésröl.Futni meg csak indulj el és minden nappal könnyebben fog menni.

Ha nincs akarateröd akkor hogyan akarsz az életben boldogulni????

2011. okt. 6. 12:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát az életem jelenleg romokban hever, most próbálom összeszedni magam...
2011. okt. 6. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális a súlyod. Ettől függetlenül hasznos a mozgás. Ha találsz társat, könnyebben fog menni. Nem feltétlenül kell ténylegesen együtt lennetek, gépen keresztül is lehet társalogni, ki hol tart éppen.
2011. okt. 6. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
nem muszáj futni. otthon is tornázhatsz,netről letölthetsz egy csomó edzést.
2011. okt. 6. 12:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha picit is szeretsz táncolni, én a zumbát ajánlom. Próbálok minden este sportolni valamit, de futni már ebben a hidegben nem fogok tudni járni, szóval marad a hastánc, rubint réka, norbi, step-padozás, zumba.

Egyébként ehetsz csokit, de ne este, illetve ügyelj arra, hogy ne egyél több kalóriát egy nap, mint amennyi a napi kalóriaszükségleted.

2011. okt. 6. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy oldottam meg a mozgást, mert én is utálok mindent, hogy vettem a fittvideon egy bérletet. Mivel fizettem érte ezért kell sportolnom hogy ne vesszen kárba a pénz.Ez segít.Mert eddig hiába tudtam az agyammal hogy hasznos a sport csak tervezgettem.
2011. okt. 8. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szükséged fogyásra, vékony lehetsz. Viszont a futás jó ötlet, mert megnyugszol tőle. Én a kedvenc zenéimmel veszem rá magam, futáson kívül nem nagyon tudok zenét hallgatni...
2011. okt. 8. 14:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A zene tök jó ötlet, az lehet, hogy nekem is be fog jönni :)
2011. okt. 8. 16:10
 10/13 anonim válasza:
Nekem van egy jó tippem, de ilyen súllyal egyébként is fölösleges :D Vegyél egy husky kutyát. az mindennap igényli hogy fussanak vele 2-3 órát. ha így teszel, egy jó 14 évig garantáltan nem lesz gondod a mozgással.
2011. okt. 9. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!