Hogyan tudnám rávenni magam, hogy eljárjak futni?
Az a helyzet, hogy nem vagyok annyira kövér (56 kb 168 cm-hez), viszont rengeteg csokit eszek, sportolni soha nem sportoltam. Iskolában sem tornáztam soha. Sajnos elég lusta vagyok. Viszont zavar, hogy összeér a combom, meg kicsit kezd pufi lenni az arcom is. Valahogy le kellene adni pár kilót. A futásra gondoltam, mert még az a legegyszerűbb. Találtam 8 hetes edzéstervet. Minden nap elhatározom, hogy este elmegyek futni, de valahogy sose tudom rászánni magam. Akaraterőm sajnos nincs sok. Mit tehetnék, hogy inspiráljon valami? Hogy lemenjek és mozogjak egy fél órát? Társaság sajnos nincs, egyedül vagyok kénytelen futni.
20/L
Akkor tényleg nincs felesleged...
Àllj le a csokievésröl.Futni meg csak indulj el és minden nappal könnyebben fog menni.
Ha nincs akarateröd akkor hogyan akarsz az életben boldogulni????
Ha picit is szeretsz táncolni, én a zumbát ajánlom. Próbálok minden este sportolni valamit, de futni már ebben a hidegben nem fogok tudni járni, szóval marad a hastánc, rubint réka, norbi, step-padozás, zumba.
Egyébként ehetsz csokit, de ne este, illetve ügyelj arra, hogy ne egyél több kalóriát egy nap, mint amennyi a napi kalóriaszükségleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!