Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le kéne fogynom. Nem tudom...

Le kéne fogynom. Nem tudom magamat rávenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy fogynom kéne,de valahogy mindig meggyőz az ördög,hogy hiába fogyok úgyis szar maradok...nézd milyen finom az a csoki,nézd milyen hívogatóan mosolyog rád a friss fehér kenyér,gyere egyél 3 szeletet:S Mit tehetnék? Nagyon el vagyok keseredve:( 8 kilót kéne leadnom,nem tudom mit tegyek:( Bármikor fogyózok abbahagyom két nap után:( SEGÍTSETEK!!
2010. nov. 28. 18:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Valaki értelmes választ tud adni?:S
2010. nov. 28. 18:44
 2/4 Nostro the overlord ***** válasza:
Sportolsz valamit? A rendszeres sport segít a kajádat is egy adott sémára helyezni. Ha beállsz, hogy minden nap pontban ekkor ezt és ezt eszel és ekkor mész edzeni a tested hozzászokik.
2010. nov. 28. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:

első dolog: nem szó szerint értsétek az ördögöset,mert valaki itt nagyon félre értette az előbb..

szeretek sportolni,csak a kajálással vannak gondok:S nem tudom mit egyek,mert vagy vagyok oylan hülye,h na most két hét alatt azonnal -5 kiló:S és két napig bíroma koplalást:S és nem tudom mit egyek és mikor ,nem tudom mit lehet:S

2010. nov. 28. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Tűzz ki egy célt, hogy karácsonyra lefogysz 4-5 kilót, hogy a karácsonyi vacsorán, szilveszterkor jól nézz ki!

Reggelire 1 friss barna, vagy rozs, vsgy magvas zsemle, rá sonka sajt vagy tojás, paprika paradicsom, vagy körözött

tízóraira 1 joghurt vagy túró rudi, ha nagyon édességet ennél,

ebéd husi zöldség a húslevesből, vagy sült hús főtt zöldséggel, vagy salátával

uzsonna gyümölcs

vacsi ismét hús zöldséggel

ha megkívánod az édességet 1 norbi puding

ne vegyél csokit, álld meg higy nem eszel, mert új nacit szeretnél karácsonyra amibe beleférsz, és nem xl-es kell hanem csak l- es!

2010. nov. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!