Nemtudom magam rávenni a fogyókúrára, vagy nem tudom betartani mit csináljak?
Én is így voltam vele pár hónapja, de azóta valahogy megjött az eszem. Elegem volt a 2-3-4 hetes diétákból, meg hogy folyamatosan éhes vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy életmódot váltok. Elég volt a folyamatos pizzázásból, nassolásból, fehér kenyérből. Egy szóval minden egészségtelen ételből. Egyik napról a másikra döntöttem el. 3 hónapja nem eszem fehér kenyeret, lisztet, édességet, gyors kajákat, tésztát, olíva olajat használok, sok gyümölcsöt eszem és zöldséget, emellett fehérjedús ételeket. És láss csodát! Éhezés nélkül 3 hónap alatt lement 12 kg! Nem mondom, hogy nem volt nehéz megállni az evészetet, sőt azt is beismerem, hogy 3x 4x el is csábultam, és ettem mindent azon a napon, de ez van. Örökre úgysem lehet leállni ezekkel a bűnös élvezetekkel. Van hogy lecsúszik egy-két kocka csoki, vagy egy fagyi, de ennyit igazán megérdemlek. És persze a mozgás.. eleinte nagyon nehéz volt, a norbi fitness kick-box-al kezdtem. Mondanom sem kell, hogy 10 perc után kidőltem. De ma már simán megcsinálom. Ugyanígy a Rubint Rékás edzéseket. Minden nap mozgok minimum 40 percet. De ha kimarad egy nap, már rendesen hiányzik. Mostanában tervezem, hogy az itthoni torna után eljárok futni is egy fél órát. Hidd el, 3 hónappal ezelőtt úgy voltam vele, hogy" úristen, ennyit mozogni, én tuti nem bírnám" hisz világ életemben semmit nem csináltam ilyen aktívan. De áhh.. rendesen jó érzés. Engem az motivál, hogy látom a szép vékony lányokat suliba, meg a képeiket és na.. ki ne szeretne formás, vékony alakot. Meg persze a rucik, amiket nyárra vettem meg fogok még venni.. kis sortok, toppok, szoknyák.. nem beszélve a pasikról is... ;)Ajánlom, hogy nézegess közösségi oldalakon ilyen kis cicababákat, tuti elmegy a kedved a zabálástól. Én így tudtam magam rávenni. Remélem tudtam valamit segíteni...
19/L 164cm/61 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!