Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Beteges, ha folyton a mozgáson...

Beteges, ha folyton a mozgáson jár az eszem?

Figyelt kérdés

Hazaérek, és azóta hiába van dolgom, ezen kattog az agyam, hogy mikor lesz már 5 óra, mikor biciklizhetek 40 percet...

Pedig ma pont ki akartam hagyni, mert rengeteg dolgom van még :S

2011. okt. 4. 16:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Jó érzés kötekedni? Idióta

Örülj neki, hogy neked annyira k*rva sok időd van... Csak nem szakiskolás vagy?

2011. okt. 4. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Szakiskolás? XD Háhá, kicsiszívem én már elvégeztem az egyetemet és dolgozok ;)
2011. okt. 4. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
És mégis 8 óra munka mellett van időm sportra és a háztartásra, de nem baj. Az embernek arra van ideje amire időt akar szánni, neked nem nincs időt a tanulásra, hanem nem akarsz tanulni.
2011. okt. 4. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem kóros ennyi biciklizés, vagy hogy ennyire vágysz rá. Inkább tényleg csak szórakozásnak tűnik, viszont ha más fontos dolgokat is háttérbe szorít, az nem feltétlenül jó.

Szerintem inkább mikor hazaérsz, amilyen gyorsan csak lehet tanulj meg és írd meg a házikat. Csak utána menj biciklizni, ha van még rá időd.

Legalább gyorsabban megy a tanulás.. :)

2011. okt. 4. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
hát elég nagy suttyó vagy ha nem tudsz jól tanulni, mert biciklizel... vegyél szobakerékpárt b.meg és tanuljál
2011. okt. 4. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Nos. Nem, nem beteges, de azt jó, ha megtanulod, hogy az embernek arra van ideje, amire akarja. Te most pl. arra szántál időt, hogy ide írj, és figyeld a válaszokat. Ez alatt az idő alatt bőven megtanulhattad volna a holnapi anyagot(mert azért valljuk be, még egy gimiben sem kell beleszakadni a tanulásba), és mehetnél bringázni. Az meg, hogy fél 8-kor már alszol, a te dolgod, szintén arra szánsz időt. Nem tudom, mennyire indulhatsz korán, de ehhez a lefekvési időponthoz ha hajnali fél 4-kor kelsz, még akkor is 8 órát alszol.
2011. okt. 4. 17:33
 17/19 A kérdező kommentje:

Szórakozás az, hogy vért izzadok bicajozás közbe, annyira keményen csinálom?

Különben szobabicikli.

A sok kötekedő meg menjen a bánatba, oda való. Nem tudom, miért kell bántani a másikat, mikor én nem bántottam nektek.

És mint mondtam, házi írás közbe írok ide -.- fél perc se 1 válasz megírása

2011. okt. 4. 17:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Most akkor mi is a kérdés? Élvezed azt, amit csinálsz, mi a gond?
2011. okt. 4. 19:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó, hát nem írtad hogy szobabicikli, azt hittük hogy tekeregsz mindenfelé csak nem tanulsz. :D
2011. okt. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!